یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در کل لباسی که میچسبه به تن، مثل چادر یا هرچیزی که الکتریسیته ساکن داره یه چیز فلزی مثل چند تا سنجاق قفلی بزنی به داخل درزش درست میشه، فلز الکتریسیته ساکن لباس ها رو میگیره ، حتی یه قاشق یا هر چیز دیگه ای بکشی به لباست برطرف میشه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من یه پیراهن مخمل کبریتی دارم. چادر که میپوشم این چادره چنان میچسبه به پیراهن که کل مسیر رو کوفتم می ...
اره داخل درز چادرت سه چهار تا سنجاق قفلی بزن بزار بمونه همیشه ، الکتریسیته ساکنش کلا برطرف میشه ، منم باور نمیکردم از گوگل گرفتم انجامش دادم خیلی برام جالب و عجیب بود تاثیرش
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دوجور داره یه مذلش بیشتر نخه یکیش اما پلاستیکه و ارزونه
ببخشید زیادی میپرسم هرجنس شلواری از زیر بپوشی نمیچسبه دیگه؟
والا من با جنسای مختلف امتحان نکردم 😅فقط پارچشو میفروشم