شاید خیلی هاتون بدونین
من واسه اون افرادی مبگم ک مثل خودم نمیدونستن
من همیشه قرمه توی رستورن میخوردم یه مزه ی خاصی میداد که خیییییلی دوسش دشتم و همیشه میگفتم این چ سبزی یا ادویه ایه ک این مزه رو داره
یبارم همسایمون نذری اورد همون طعم رو میداد
خودم انقدرررر سبزی های مختلف امتحان کردم ولی بهش نرسیدم
تا اینکه دیروز بحث غذا بود ، یکی از همکارا بهم گفت داخل قرمه سبزی یه کوچولو خیییییلی کم زیره بزن خوشمزش میکنه
امروز امتحانش کردم و در کماااال ناباوری به اون مزه رسیدم!😄😄😄
متوجه شدم ان چیزی ک من دنبالش بودم زیره بود😁👌
زیاد نریزید هاااااااا
یه کم خیییلی کم
مثلا من توی یه قابلمه واسه ۸ نفر یک سوم قاشق مربا خوری ریختم
پودر زیره سیاه داشتم
نمیدونم سبزش بهتره یا سیاه
شما هم اگر تجربه ای دارین بگین استفاده کنیم😄
بجز خوب سرخ شدن سبزی و ریختن شنبلیله خشک و اینا