2777
2789
استرس نداشته باش. می‌بینی که کلی زایمان طبیعی انجام شده، هممونم پرقدرت داریم زندگی میکنیم😁دردش درست ...

برام دعا کن دوس دارم دردام شروع بشه برم دکتر نمی‌خوام با امپول فشار بیاد

برام دعا کن دوس دارم دردام شروع بشه برم دکتر نمی‌خوام با امپول فشار بیاد

انشاله عزیزم

پیاده روی حتما داشته باش. شیاف گل مغربی، روغن کرچک از دکترت بپرس اگه اجازه میده استفاده کن

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بحالت من بچه اول با امپول فشار اومد اینو دوس دارم اینجوری شروع بشه دردم

من رفتم بیمارستان بازم فک کنم بهم امپول فشار زدن، فک کنم تو سرمم زدن یادم نیست دقیقا، ولی خوب درکل میشه گفت درداش واقعا قابل تحمل بود برای من، من آستانه تحملم خیلی بالاس، شاید بخاطر. همین بوده، 

من رفتم بیمارستان بازم فک کنم بهم امپول فشار زدن، فک کنم تو سرمم زدن یادم نیست دقیقا، ولی خوب درکل م ...

منم داد میزدم وقتی دکتر اومد بالا سرم دیگه صدام در نمیومد

منم داد میزدم وقتی دکتر اومد بالا سرم دیگه صدام در نمیومد

من تا ده سانت اصلا صدام در نمیومد، اصلاااااا، حتی موقع معاینه ها کمی هم سعی می‌کرد ماما که تحریک کنه که زودتر فول شم با اینکه درد داشت واقعا ساکت بودم، ولی ده سانت شدم و موقع زور زدن های آخر خوب دیگه جیغ های بنفش میکشیدم😂

چهل هفتم بود گفت بیا بستری شو بد آمپول فشار زدن

پسرا کلا دیر به دنیا میان ولی دخترا زودتر از تاریخ انتی

انشااله تا دو سه روز دیگه دردات شروع میشه

من تا ده سانت اصلا صدام در نمیومد، اصلاااااا، حتی موقع معاینه ها کمی هم سعی می‌کرد ماما که تحریک کنه ...

منم برعکس تو اولا داد میزدم موقع اومدن صدام در نمیومد فقط زور میزدم

من تا ده سانت اصلا صدام در نمیومد، اصلاااااا، حتی موقع معاینه ها کمی هم سعی می‌کرد ماما که تحریک کنه ...

منم مث تو😁آخرش که میخواستن منتقل کنن بخش ماماها به هم میگفتن خانم فلانی خیلی زائوی خوبی بود. کلی هم ازم تشکر کردن🥹

منم برعکس تو اولا داد میزدم موقع اومدن صدام در نمیومد فقط زور میزدم

😁😁من آخرش یه پرستار گفت چرا داد میزنی، مامای خصوصیم چنان بهش توپید که همونجا دلم خنک شد😁گفت به چه حقی بهش اعتراض میکنی، شما ناخنت برگرده سه روز مرخصی میگیری از درد این خانم داره زایمان میکنه، برو بیرون از اتاق.. واقعا مامای خصوصی یکی از واجباته تو زایمان طبیعی 

منم مث تو😁آخرش که میخواستن منتقل کنن بخش ماماها به هم میگفتن خانم فلانی خیلی زائوی خوبی بود. کلی هم ...

اره منم امروز فکر میکردم میگم این خرفو دکترا به همه میگن یا به من گفتن الان میلینم به شماهم گفتن ولی من اولاش داد میزدم

2810