2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 14 شهریور 99 زایمان کردم تو سی وشش هفته، شب قبلش پاگشایی جاریم بود، خونه مادرشوهرم همه دعوت بودیم،من از صبح هی حس میکردم یه جوراییه حالم، ولی گذاشته بودم پای ماه درد، دیگه مهمونی تموم شد ما چهار صبح برگشتیم خونه، اومدم خونه فشارمو گرفتم دیدم نزدیک 15 سریع قرصمو خوردم و خیار و اینا خوردم کمی اومد پایین خابیدم که صبح برم زایشگاه چک شم، تا اینکه ۸صبح، ببخشید با حس زور زدن بیدار شدم😐یه حالتی مثل دل‌درد و زور زدن، تایم گرفتم دیدم دردام داره منظم میشه، میشه هر ده دقیقه، سریع رفتم دوش گرفتم همسرمم بیدار کردم، تو حموم هم خیلی زیر آب گرم قر دادم، دردامم تایمش کمتر شده بود شده بود هر ده دقیقه، دیگه اومدم سریع بیرون با همسرمو جاری بزرگمو و برادرشوهرم رفتیم بیمارستان، تا رفتم گفتم درد دارم، گفتن وقتت نیست درد داشتی اینقدر راحت اینجا راه نمیرفتی، تا اینکه مامای خصوصی خودم اومد معاینه کرد گفت ۶سانتی😐کجا بودی تا الان، دیگه هیچی بستری شدم، بهم سرم وصل کردن و توپ آوردن شروع کردم ورزش کردن تا دردام شدید میشد میله ی تخت رو میگرفتم زور میزدمو دستمو گاز میگرفتم، دردام ول میکرد یا ورزش میکردم یا میرفتم تو حموم زیر آب گرم، نزدیکای ساعت 12.30 مامام دوباره معاینه کرد گفت نزدیکی فول شی، ولی بهم سون وصل کرد چون میگفت دستشویی داری ولی من هیچی حس نمیکردم، بعد نیم ساعت گفت فول شدی دیگه اینجا دردام شدید شده بود، دیگه ناخودآگاه جیغ میکشیدم مخصوصا وقتی معاینه میکرد، رفتیم رو تخت زایمان، هرچی زور میزدم بچه ام بدنیا نمیومد، گفتن بند ناف داره سریع زور بزن هیچ راهی ندارم دیگه حتی نمیتونم ببرمت واسه سزارین، اسم سزارین اومد دلم ترکید، یه عربده ی اساسی زدم پسرم بدنیا اومد 😁😁وزنشم 3.800 قدشم 52 بود

راست میگی چن سانت مگه باز شده بودی توو ده دقیقه بچه به دنیا آمد

من دکتر میگه یه چیز نادری هستی اصلا باد نمی‌خورم حتی میشه آبم هم خود دکتر پاره می‌کنه ولی وقتی میرم دکتر میگه دهانه رحمت ۶ سانت بازشده تو چرا دردی نداری

خودت خواسته بودی بزنن یا خودشون زدن عزیزم

آره منم زایمان دومم گفتم اپیدورال بزنن خیلی راضی بودم. شما هم از من میشنوی اپیدورال بزن

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
چند هزینه دادی عزیزم

الان شده چهارده تومن....ولی من دو سال نیم پیش هفت تومن داذم ارزششو داشت

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

منم میگم بزنن حتما خیلی استرس گرفتم

استرس نداشته باش. می‌بینی که کلی زایمان طبیعی انجام شده، هممونم پرقدرت داریم زندگی میکنیم😁دردش درسته شدیده ولی وقتی بچتو میذارن بغلت انگار تو این دنیا نیستی. اصلا یه حس غیرقابل توصیه. فقط به بغل کردن گل دخترت فکر کن.به اینکه قراره موهاشو خرگوشی ببندی. پیرهنای خوشگل تنش کنی

درد زایمان هم کاملا تابلوئه، خودت میفهمی. این گرفتگی پا و... زیاد مهم نیست

من 14 شهریور 99 زایمان کردم تو سی وشش هفته، شب قبلش پاگشایی جاریم بود، خونه مادرشوهرم همه دعوت بودیم ...

خوش بحالت من بچه اول با امپول فشار اومد اینو دوس دارم اینجوری شروع بشه دردم

خوش بحالت من بچه اول با امپول فشار اومد اینو دوس دارم اینجوری شروع بشه دردم

خودت تجربه داری؟ فک کردم زایمان اولته😅