2777
2789
عنوان

مردان ترک شیراز از ایل قشقایی چجوری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این که میگن یه قوم فلان مدل هستند واقعیت محضه حالا ممکنه یکم درصدش فرق داشته باشه ولی تهش شکل ه ...

من تا این حرف رو میزنم میگن نژادپرست نباش و...

من سر همین حرفا میترسم

اخه من شنیدم میگن به ترک ها دختر ندید دختر بگیرید

اینجوری نمیشه برا همه یه نسخه پیچید.همه جوره تو هر شهر و قومی هست.

الان دوتا پسر توی یه خانواده اخلاق هاشون زمین تا آسمون فرق داره.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

موافقم

🙏

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

ببین من یه دوست تبریزی داشتم قبل ازدواج بهم گفت اصلا و ابدا این کار رو نکن و میگفت من خودم ترکم ولی از ترس مادرشوهر ترک دارم با شمالی ازدواج میکنم

منم فکر میکردم طرفم خوب باشه کافیه ولی الان میگم کاش مرده بودم همچین کاری نمیکردم

[QUOTE=344224786]ببین من یه دوست تبریزی داشتم قبل ازدواج بهم گفت اصلا و ابدا این کار رو نکن و میگفت من خودم ترکم ولی ...[/QUOTE

مادربزرگ خودم عروس ترک داشت الان به رحمت خدا رفت

و از دست این عروس و خواهراش دق کرد