عزیزم چرا همراه نداشتی؟ منم بعد از همه زائو ها رفتم داخل زودتر همشون زایمان کردم ساعت ۴ رفتم تو زایش ...
منم سر دوتاشون شقاق سینه زدم اما کم بود پمان ان ان جی و کالاندولا میزدم چند ذوز بهد خوب میشد دوتا بچه هامم تا دوستلگی خودم شیر دادم اصلا لب ب شیر خشک نزدن وزنشون هم عالی بوده البته دخترم هنوز شیر میخوره شیش ماهی مونده تا دوسالش بشه و از شیر بگیرم
"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم" - متاهل و متعهد💙🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی فاصله سنیشون رو خیلی دوست دارم پسرم اصلا حشودیش رو نمیکنه سرش به کار خودشه و در مورد خواهرش خیلی ...
عزیززم خدا حفظشون کنه ، منم میخوام ۶ ماه دیگه اقدام کنم تا پسرم بشه ۳ ساله دومی دنیا بیاد و دیگه کلا پرونده بچه داری رو ببندم 😅 حساب کردم تا ۳۰ سالگی خودم اولی ۶ سالشه دومی هم ۴ سالشه دیگه مستقل میشن و من میتونم به کارای مورد علاقم برسم دیشب با همسرم درمیون گذاشتم مثل اینکه موافقت کرد چون درخواستمو رد نکرد اولش گفت یکم دیگه بگذره بعد گفتم نه و دلیل براش آوردم انگاری قانع شد و سر سفره هم دوباره بهش گفتم از مهر باید قرص فولیک اسید شروع کنیم گفت باشه 😅😅😅
خدا جون شکرت 🥰❤️ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن
وووییی ننه پسرم منم ۳ اسفند ۱۴۰۱ دنیا اومده 😍اگه از لحاظ مالی اوکی هستی سقط نکن گناه داره بگو بلاخر ...
مشکل مالی ندارم اما همسرم تا شنید باردارم گفت پیگیری کنم برای سقط
کلا بچه سوم نمیخواد .. حقیقت خودم هم هم دختر دارم هم پسر منم نمیخوام اما خب ببالاخره مادرم عذاب وجدانش نمیذاره گفتم نگه میدارم اما راضی نمیشه متاسفانه
"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم" - متاهل و متعهد💙🌱
ولی ۶و ۴ ساله مستقل نیستنااا اتیش میسوزونن دوتاشون که مدرسه برن یه مقدار سرت اونم تایمی که مدرسن خلو ...
نمیدونم بخدا میبینم اونایی که بچه هاشون باهم بزرگ شدن خیلی راحت تر هستن
حداقل همبازی هم دیگه هم که باشن خیلی خوبه الان پسر من یک سالو چهارماهشه خیلی دوس داره با بچه ها بازی کنه ولی همبازی نداره بقیه بچه ها هم بزرگ هستن و باهاش بازی نمیکنن میترسم پسرم به خاطر تنهایی اسیب ببینه حداقل اگه تا سه سالگیش یه خواهر یا بردار داشته باشه خیلی بهتره تا تنهایی بزرگ بشه
خدا جون شکرت 🥰❤️ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن