2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی ها بیاین دور هم باشیم لطفا..

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 26 پست
کتاب کمک درسی لازم نیست عزیزمیه سری کتاب های نشانه دار هست بگیر براش که روانخوانیش خوب بشه در طول سا ...

اسم کتاب ها رو لطف میکنید ؟

معلم پیشنهاد داد یا خودتو خریدید

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر مدرسش پیاده ۵دقیقه فاصله داره با خونمون...باباش میبره میاره... وقتایی ام ک نباشه نزدیکه خود ...

من پسرم نزدیک بود یا عمش میاورد یا خودم دخترمو می‌ذاشتم کالسکه میرفتیم باهم میاوردیمش 

برا کلاس اولش سرویس میگیرم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
مبارکش باشه .چه زود رفتی خرید

لوازم تحریرشم گرفتم یونیفرمش مونده فقط که اونم مناظر مدرسشم که بگه برم بگیرم 

الانا خلوت تره من برا پیش دبستانش هم زود خریدم 

اینا مال پیشش بود 

لوازم تحریرشم گرفتم یونیفرمش مونده فقط که اونم مناظر مدرسشم که بگه برم بگیرم الانا خلوت تره من برا پ ...

دختر منم کفش داره احتمالا همونارو بپوشونم چون نو هست و پانزده.فقط می مونه لباس و لوازم 

لباسش و اینماه احتمالا بگن برن بگیرم.لوازمم شهریور میرم

دختر منم کفش داره احتمالا همونارو بپوشونم چون نو هست و پانزده.فقط می مونه لباس و لوازم لباسش و اینما ...

من کلی برا لباسش ذوق دارممم🥰🥰😁😁😂😁

براهمچیش ذوق داری ماشاللهمن پارسال اینطور بودم که پیش میرفت امسال ذوقم کمتره

من حالا پارسال در این حد نبودم 

اسم کتاب ها رو لطف میکنید ؟معلم پیشنهاد داد یا خودتو خریدید

معلم هم پیشنهاد داد خودمم برا برادرزادم که بزرگتره از پسرم خریده بودم و بعد اون داد به پسرم

کتاب اولی کلاس اولی

کلاس اولی آسان بخوان

سواد خواندن

مجموعه خودم میخوانم 

اینا همشون چندین جلدن 

کتابخونه ها هم معمولا خودم میخوانم و کتاب اولی کلاس اولی را دارن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
معلم هم پیشنهاد داد خودمم برا برادرزادم که بزرگتره از پسرم خریده بودم و بعد اون داد به پسرمکتاب اولی ...

ممنون🌱🌱🌱🌸🫴

چیارو بیشتر باهاش کار کنم تا پایه‌ش قوی بشه کمک درسی چیا گرفته بودین و غیره من از ازدیبهشت بزا ثبت ن ...

برای کتاب کمکی من با پسرم کتاب(آخ جون کلاس اول و کتاب ۳۶۵) رو کار کردم.۳۶۵ روز رو از مهر ماهی که وارد پیش ۲ شد تا ورود به مدرسه کار کردم باهاش،بیشتر مسائل کتاب افزایش دقت و هوشه.

سه ماه قبل از دبستان هم کلاس چرتکه رفت.خیلی به نسبت دوستاش برای مسائل ریاضی آماده تر بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم