2777
2789

چه کلاس اولیای پارسال 

چه اونایی که امسال قراره برن کلاس اول 

مامانای کلاس اولیای پارسال لطفا از. تجربیاتتون و هر چیز کمک کننده ای بگین ممنون میشم 🙏🌸🌸🫴

سپاسگذار از لطف و محبت هرکسی که کامنت میذاره🌱🤍

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

پسر من پارسال کلاس اولی بود

در چه مورد راهنمایی میخوای عزیزم؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من پارسال کلاس اولی بوددر چه مورد راهنمایی میخوای عزیزم؟

چیارو بیشتر باهاش کار کنم تا پایه‌ش قوی بشه 

کمک درسی چیا گرفته بودین و غیره 

من از ازدیبهشت بزا ثبت نامش تو مدرسه خوب کلی تلاش کردم 

کیف و کفش و قمقمه ظرف غذا لوازم تحریرش هم این هفته خریدم 

الان درگیر کتاب کمک درسی و غیرم 

کلا از تجربیاتتون وقت داشتید بفرمایید خوشحال میشم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
سخت میشه برات که.رفت وامدش با خودته یا سرویس میگیری؟

خداروشکر مدرسش پیاده ۵دقیقه فاصله داره با خونمون...باباش میبره میاره... وقتایی ام ک نباشه نزدیکه خودم میتونم ببرم بیارم.ولی برای درس و ایناش خیلی استرس دارم ک میتونم کمکش کنم یانه.

دختر منم امسال میره اول...مهر ماه دختره دیگمم ب دنیا میاد.همش استرس دارم ..

نگران نباش عزیزم منم این شرایطو با ی سال فاصله داشتم من پسرم میرفت پیش دبستانی دخترم به دنیا اومد از طرف خوبش نگاه کن و زندگی همیشه قشنگی هاشو داره..

کتاب کمک درسی لازم نیست عزیزم

یه سری کتاب های نشانه دار هست بگیر براش که روانخوانیش خوب بشه در طول سال و علاقه به مطالعه پیدا کنه

نوشتن به اندازه کافی دارند

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
خداروشکر مدرسش پیاده ۵دقیقه فاصله داره با خونمون...باباش میبره میاره... وقتایی ام ک نباشه نزدیکه خود ...

میتونی بابا کاری نداره .بچه هم که دنیا بیاد نوزاده شلوغی نداره بیشتر ساعتارو خوابه 

ثبت نام کردم .کیفم کیف پیش دبستانیش هست سالم و تمیزه نگهداشتم امسالم ببرهکفش و اینام مونده حالا

پسر منم کیف پیش دبستانیش مینیون  بود سالم و تمیزم بود خواستم تنوع بشه فروختمش ۱/۵ گذاشتم روش جدید خریدم 

اینو گرفتم 

2810