2777
2789

لطفا فقط اسم اموات بد وارث و بی وارث بدید 

هر چند تا اسم اموات بد وارث و بی وارث دادید اشکال نداره وممنون

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

ببخشید بد وارث یعنی چی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی امواتی که وارثاشون فراموششون کردن و براسون خیراتی نمیدن. حالا یا اعتقاد ندارن یا انسانیت

حالا از کجا میشه فهمید یک مرده ای بد وارثه؟ ما که از همه کارها و دل وارث هاش ون خبر نداریم؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
تو بخون ب همه میرسه من واقن فک نمیکنم نیاز ب اسم باشه برای همه میخونم ب همه ام ب ی اندازه میرسه 😁

منم شنیدم حتی اگه یکی بخونه خدا به همشون میده ثوابشو‌

گاهی یادم بیاد میخونم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

خانما تاپیکو به حاشیه نکشونید من فقط گفتم اسم بدیدلطفا به غیر اسم دادن پست دیگه ایی نزارید راضی نیست ...

😮☹️☹️یعنی حالا ما ک غیر اسم چیز دیگ ای گفتیم راضی نیستیو حلال نمیکنی و گناه حساب میشه واسه ما؟ 😂😂😂