2777
2789

من از دیروز تخمدان هام احساس میکنم سفته و وقتی راه میرم یا مخصوصا میخندم و سرفه میکنم محکم تیر میکشه از چی میتونه باشه۴روز مونده به موعدم

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

کسی اینطور بوده؟

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
طبیعیه توو اقدام

عزیزم شما تاحالا اینطوری شدین؟

باردار بودین یا پریود شدین

زیاد خودتو درگیر علائم نکن

اخه میخوام بدونم چرا اینطور شده ن میتونم بخندم ن سرفه کنم ن حتی راه برم اینقد زیر دلم سفت شده

منم اقدامم امروز تخمدان چپم تیر میکشه ..لابد میخوان ازاد بشن یا شدن

اخه من از تخمک گزاریم ۱۴روز گذشته

عزیزم من اون ماهی ک باردار شدم تخمدان هام دوبار تیر کشید

نزدیک موعدتون تیر میکشید؟

سفت نبود

اخه میخوام بدونم چرا اینطور شده ن میتونم بخندم ن سرفه کنم ن حتی راه برم اینقد زیر دلم سفت شده

خب مسلمه یا علایم بارداریه یا پریودی

دیگه چه چیز دیگه ای غیر این دو میتونه باشه

[=343302129] چجوری میفهمی دردت از کجاست؟ کجات درد میگیره،

اخه زیر دلم سمت راست و چپ سفت شده و گاهی تیر میکشه مشخصه دیگه

عزیزم شما تاحالا اینطوری شدین؟باردار بودین یا پریود شدین

بله بار ها ، هم پریود شدم هم باردار بودم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
2809