سلام بچه ها عروسی یکی از فامیل های همسرم هست و فقط شوهرم رو با مادرش دعوت کردن و منو بچه هام رو دعوت نکردن ، همسرمم میگه منو به عنوان راننده دعوت کردن که مادرم رو ببرم . مادرشوهرمم اصرار داشت که حتما بره . بعد امروز عروسیه دیروز کارت اوردن به نظرتون به همسرم بگم بره زشته به نظرتون یا نباید بره ؟ اخه من با اون خانواده هیچ مشکلی ندارم ولی مادر شوهرم از چشم من میبینه ، شوهرمم میگه همه با خانوادهشون میان من تنها برم اونجا چکار
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خدایی چقدر زندگی رو سخت میکنید. اگه دوست داره بره. دوست نداره بمونه پیش تو
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم