2777
2789
عنوان

اگه فقط شوهرتون رو عروسی دعوت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برادر شوهرتون با خانوادشون بودن و فقط شما تنها شوهرتون بود نزارید من بودم شوهرمو نمیزاشتم بره

نه هیچ کس رو از خانواده دعوت نکردن فقط مادر شوهرم رو با همسر من . حتی خواهر شوهرام یا برادر شوهرمم دعوت نکردن 

2803

شوهرت راست میگه 

یعنی چی ؟؟؟؟

اگه بره یعنی بهشون اجازه میده از این به بعد از این غلطا بکنن

مادر شوهرت ماشین بگیره بره 

بزار از چشمت ببینن ،به درک 

مهم نباشه 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما مادر شوهرت گفته ماشین ندارم نمیتونم بیام یکی از بچه ها رو هم دعوت کن.

من مادرشوهرم ازاین کارا زیاد میکنه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من جای توبودم شوهرم میرفت عروسی قیمه قیمش میکردم چه معنی داره عروسی فامیل بدون همسر پاشه بره!مادرشم ...

اخه یه بار اینجوری دعوت کرده بودن همسرم اصلا بهم نگفت و نرفت بعد مادرشوهرم فکر کرد من نزاشتم هی تو جمع میگفت یعنی من مادر پسرم نیستم ، پسرم حق نداره با من جایی بره 

2804
حتما مادر شوهرت گفته ماشین ندارم نمیتونم بیام یکی از بچه ها رو هم دعوت کن. من مادرشوهرم ازاین کارا ...

اره احتمالا . چون هفته پیش میگفت عروسی دعوتم . بعد دیروز کارت اوردن دم خونش بعد عکس گرفته فرستاده برای شوهرم میگه تو هم دعوتی 

اخه یه بار اینجوری دعوت کرده بودن همسرم اصلا بهم نگفت و نرفت بعد مادرشوهرم فکر کرد من نزاشتم هی تو ج ...

به درک به کتفت که ناراحت شداصلا فک کن مادرشوهراروخداافریده که ناراحت بشن بیکاری فکر اینم میکنی

بازم آفرین به شعور وشخصیت شوهرت 

دفه بعدمادرشوهرت بگو بچه نیس که من اجازه ندم یابدم مردگنده اختیارخودشوداره بخوادمیره نخوادنمیره

ناراحت اینم نبتش دعوتت نکردن شعور وشخصیت پایین خودشونوفقط نشون دادن فامیل شوهرهم تحفه اس عروسیش چی باشه!

اره اسم مادرشوهرم رو نوشتن با همسرم 

خب همسر به عنوان سرپرست خونوادس دیگه، نمیان اسم خانم و بوه هارو تک تک بنویسن دیگه،

اگه یه کارته ،که منظورشون این بوده این کارت هم واسه مادرشوهرته و هم واسه شماس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب همسر به عنوان سرپرست خونوادس دیگه، نمیان اسم خانم و بوه هارو تک تک بنویسن دیگه، اگه یه کارته ...

نه اصولا ما جاهای مختلف دعوت میشیم مینویسن اقای فلانی با خانواده و مادر گرامی. مادر شوهرم خودشم به صراحت گفت تو رو تک دعوت کردن 

2805