2777
2789
عنوان

از چه حیونی نمیترسین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 37 پست

گربه موش مارمولک پرنده ها

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبی😂😂😂😂

فدا مدا تو خوبتری😃😂😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
اره

ما قبلا خونه ینفر بودیم خوزستان ، بعد مار اومده بود خودشو از پشت پنجره میکوبید به شیشه اتاق که بیاد تو ... زنه انقد ریلکس بود من سکته کردم 😂🤧 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

از حیوانات و خزندگان نمی ترسم حتی مار و مارمولک. ولی از بیشتر حشرات می ترسم به خصوص عنکبوت، رتیل، هزار پا و سوسک

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

فوبیای حشرات دارم کلا همه چیز از پروانه و کفشدوزک گرفته تااااا همه چیز 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
تاریخو خوندی؟ بخدا پروف تو ترسناک تره که🤣

اع توووویی والا اگه خونده باشم مقاله مون اصلاحیه خورده امروز مشغول اون شدم تاریخ موند فردا اگه هر درس رو تو یک ساعت بخونم فردا حلله انشالله     

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
2810