2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 149 پست

سلام عزیزم

تبریک برای خونه نو، ارتقای شغلی و سایت جدید😍

بی صبرانه منتظرم❤

رفتارهای حرفه ای در محیط کار رو دوست دارم بیشتر از شما یاد بگیرم.

با آرزوی موفقیت و سعادت❤❤

مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.                                                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم  شما محبت داری به من ❤ انشالله که همه چیز اوکی و روال میشه و خدا خودش به طریقی ب ...

انشاله❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

آدم از موفقیت دیگران شاد بشه موهبتی هس که خدا به هرکسی نمیده اما به شما داده  انشالله موفقیت و ...

فدای تو عزیز دلم🤗🤗

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام دختر گرانبها   وقت بخیر راستش از کسی نبود کمک بگیرم بخاطر همین مزاحم شما شدم 🙏😔 ...

سلام وقت شپا هم بخیر باشه

چند ساله هستی ؟

و اینکه کلیپ لحظه دارچین اقای  مجتبی شکوری را گوش کردی؟

ببین اگر بری مشاوره، هر کدوم اینها یه دوره درمانی چند جلسا ای می طلبه که من با نوشتاری نمیتونم بهتون کمک کنم ...نیاز به ویس و عمل و تمرین داره...

مهرطلبی

حس بی ارزشی

اعتماد به نفس + عزت نفس 

حس رها شدگی 

و ...

اینها یه مجموعه تمرین هستش ...

من برای اینها سعی دارم قدم به قدم تو سایتم بنویسم ولی خود نوشتنش هم چندین جلسه وقت میخواد عزیزم ...برای همین کلیپ اقای شکوری را برای قدم اول پیشنهاد میدم...اگر شنیدین به من بگین با اون کلیپ چه نتیجه ای برای شما حاصل شد تا ادامه بدیم

سلام میشه باهم حرف بزنیم خیلی احتیاج دارم واقعا. یاد تو افتادم...

سلام بر شما

بگین 🙏🌹

بیرون امدن از عقده های زندگیمون

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم از تیترهاتون 👏👏👌👌

خوب بود 🤗

مهشید جان کامل کردم داستانم رو هر موقع وقت داشتی خصوصی رو چک کن،🌹

جانت سلامت 

چشم عزیزم 🌹

سلام عزیزم تبریک برای خونه نو، ارتقای شغلی و سایت جدید😍 بی صبرانه منتظرم❤ رفتارهای حرفه ای در ...

سلام به روی ماه تون 🤗

دختر حالت چطوره؟

در مورد کار خیلی مینویسم چشم ...

مرسی مرسی👏👏👏

سلام عزیزم 

سایت راه افتاد آدرس بدین 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام دختر گرانبهالطفا مطالبی بزارین که مربوط ب  رشد شخصی باشع مثل عزت نفس که من درگیرشم وتوی روابطم باعث شده خیلی خودمو اذیت کنم 

لطفا زمانی ک امکان تبلیغ بود منم لایک کنید از سایتتون استفاده کنم ممنونم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

سلام به روی ماه تون 🤗 دختر حالت چطوره؟ در مورد کار خیلی مینویسم چشم ... مرسی مرسی👏👏👏

قربونتون برم. خوبم. ممنون از احوال پرسی‌تون❤❤❤

مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.