2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 149 پست
ای جان عزیزم 🥺🥺💔 انشاله که بتونی ببخشیش تا خودت آروم بشی. قربون اشکات😔😔

راهی هست برای فراموش کردن؟؟؟تو چطور کنار اومدی با زخمات؟؟

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
راهی هست برای فراموش کردن؟؟؟تو چطور کنار اومدی با زخمات؟؟

نه راحت نیست ...

تروماها خیلی هاش از بین نمیرن ولی باید ما مدیریت کنیم...من وقتی بخشیدم که متوجه شدم اونها هم قربانی بودند 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمتون بی بلا جان دل☺😘 ممنونم گاهی حسو حالم خوبه گاهی هم بد 

😘🥰🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

نه راحت نیست ... تروماها خیلی هاش از بین نمیرن ولی باید ما مدیریت کنیم...من وقتی بخشیدم که متوجه شد ...

خب آره من می‌دونم اونا هم قربانی بودن اما بازم نمی تونم کنار بیام،😭میشه درخواست دوستی بدم؟؟؟دوست دارم برای کسی برای اولین بار بنویسم 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
نه راحت نیست ... تروماها خیلی هاش از بین نمیرن ولی باید ما مدیریت کنیم...من وقتی بخشیدم که متوجه شد ...

وقتی رفتار مادرت را یادت میاد بدت نمیاد ازش؟؟؟

خب آره من می‌دونم اونا هم قربانی بودن اما بازم نمی تونم کنار بیام،😭میشه درخواست دوستی بدم؟؟؟دوست دا ...

من خیلی نتم کنده امشب ...ظاهرا اینجا آنتن کمی داره ...انشاله در خصوصی در اسرع وقت همراهی میکنم❤

من خیلی نتم کنده امشب ...ظاهرا اینجا آنتن کمی داره ...انشاله در خصوصی در اسرع وقت همراهی میکنم❤

ممنونم،🌹🌹🌹

همیشه ایده ها از دل درد میاد بیرون ... همینکه دغدغه همنوعت را داری بهت افتخار میکنم... راستش من ام ...

قربونت عزیزم 

شما محبت داری به من ❤

انشالله که همه چیز اوکی و روال میشه و خدا خودش به طریقی بهت نشون بده چجوری و چیکار کنی که دسته بندی ها درست تر باشن هر موقع شاگرد حاضر باشه استاد از راه میرسه ...

بله درسته اعتماد کردن سخته ،افراد سواستفادگر و دلال هم کم نیستن ...

من خیلی مشتاقم تاپیک های خانمهایی که رشد کردن و موفق شدند را ببینم .چند تایی دیدم و اشک شوق ریختم از ...

آدم از موفقیت دیگران شاد بشه موهبتی هس که خدا به هرکسی نمیده اما به شما داده 

انشالله موفقیت و پیشرفت همه 

مرسی گل واقعا از جمل اخرت حس خوب گرفتم🥺😍❤

سلام دختر گرانبها  وقت بخیر

راستش از کسی نبود کمک بگیرم بخاطر همین مزاحم شما شدم 🙏😔

من یه دختریم که نمیتونم از حق خودم دفاع کنم یعنی طوری هست حتی  توی خونوادم هم نمیتونم منظورم رو برسونم و وقتی میفهمم حرفام بی نتیجه هست و کسی حرفمم رو متوجه نمیشه بی اختیار گریه میکنم 

بارها و بارها شده توی جمع یه نفر یه حرفی بهم زده من بخاطر اینکه نتونستم حرفم رو به درستی به مخاطبم انتقال بدم و میدونستم طرف مقابلم مقصر هست ولی قبول نداره سریع میزدم زیر گریه

از اینا گذشته

من  خودمو دائم با دیگران مقایسه میکنم توی ذهنم

خود کم بینی دارم حس میکنم خیلی بدم

نمیدونم منظورمو بهتون به درستی انتقال دادم یا نه... 

خلاصش اینه که خیلی خیلی دختر ضعیفی هستم اصلا اصلا خودمو قبول ندارم 

نمیدونم از کجا شروع کنم که قوی شم 

میدونم مقصر هم خودم هستم اما خونواده هم بی تقصیر نیست...

من خیلی از طرف خونوادم مورد مقایسه با دخترای فامیل قرار گرفتم و میگیرم 

مامانم همیشه بهم میگه هیچی کاری بلد نیستی انجام بدی به درد هیچ کاری نمیخوری😭( در حالی که شاید بیشتر بخاطر محدود کردن های خودشون باشه که من حتی اجازه ندارم تنها برم بیرون) 

وقتی اینو میگه قلبم میشکنه💔

ببخشید نخواستم درددل کنم🙏فقط خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چجوری میتونم خودمو قوی کنم چه کاری انجام بدم 

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜

سلام میشه باهم حرف بزنیم خیلی احتیاج دارم واقعا. یاد تو افتادم...

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
سلام به روی ماه تون هنوز آدرس نمیتونم تقدیم کنم و تبلیغش راهم باید با ادمین های نی نی سایت مطرح کنم ...

سلیقه داشتن تو لباس پوشیدن و رسیدن ب ظاهر ،یا سلامتی 

فروش،  اینستا یا کلا درمورد بیزینس و کسب و کار 

حال خوب و اینکه چطور صبورتر بشیم(چون شما خیلی با صبر مشکلاتت رو حل کردی)

یا دیدگاهایی ک درمورد مشکلات زندگی داری 

درمورد اینکه. چطور ب حال خوب برسیم 

مثلا تجربیات درمورد مدیریت استرس یا کلا احساسات منفی مثل افسردگی یا...