سلام مهشیدجونم❣
به به که
چه عالی 😍خوشحال شدم این تاپیکو دیدم
تبریکک بابت راه اندازی سایت 😍❤
دمت گرممم بخدا میگمااا دمت گرم افتخار میکنم ذره ذره پستی و بلندی ها رو پشت سر گذاشتی ذره ذره پیشرفت کردی
اینجا رسیدی
من از زندگیم زیاد نگفتم تو کاربریم
تاپیکاتو که میخونم انگار دارم سرگذشتم رو مرور میکنم تااین حد شبیه هم هستیم :))) البته در حال حاضر اخرای کارطلاقه و یک جلسه دیگر تمامه تا بطور رسمی جدا بشن همه تاپیکات برام آشنا بود شاید باورت نشه بااکثر تاپیکات اشک ریختم
۲۲ سالمه و اول راهم نقطه صفرم
تو رو الگوی خودم قرار دادم
خیلی رویاهای بزرگ تو سرمه
ولی با کمک خدا میتونم و میرم جلو
قول میدم یک روز بیام تاپیک موفقیتامو بزنم اینجا تا مثل شما شاید تلنگری باشم برای بقیه از میون سختیا رو به جلو حرکت کنند و یادبگیرند جا نزنن محکوم به مشکلات نباشن و...
گفتی موضوع
نمیدونم کاربرا گفتن یا نه چون تاصفحه اول بیشتر نخوندم
من پشت کنکور موندن رو به عنوان یکی از موضوعات پربازدید سایتت پیشنهاد میکنم مطمئنم کلی طرفدار پیدا میکنه
برای این منظور میتونی دعوت کنی از کسایی که بیش از یک بار تا ۵_۶سال پشت کنکور موندن و از خاطرات و تجربباتشون برای بقیه افراد بگن بااین کار نسل جوان بسیار زیاد قطعا جذب سایت میشن
هرچی تنوع موضاعات میره بالاتر بازدید بیشتر میشه و شاهده رده سنی افراد مختلف با ویژگیای مختلف میشی🤏
من خودم پر تجربه م از دوران پشت کنکورم چندین سال موندم حالا یکی مثل من انتخاب رشته ش بد بوده یا مدارکش ناقص یا کمال گرا بیش از حد میتونه عبرت بشه برای بقیه
یکی هم طمع داشته یا هرچی ...
کنکوریا میتونن استفاده کنن