2777
2789
عزیزم این قضیه اصلا جای نگرانی نداره چون گفتم حریم خصوصی بیمار حتی الامکان حفظ میشه و واسه بعضی کارا ...

من خیلی بی حسم یا اینا خیلی حساسن،بابا چه اهمیتی داره واقعا؟؟!!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
برای خانما آره عادیه، ولی فکر نمی‌کنم برای مردا عادی باشه. ای کاش یکم‌ این بیمارستان رعایت کنن. من ی ...

اهمیت نده،چون تعداد کارکنای اقا و خانم برابر نیست که بخوان مساوی بین اتاقا تقسیم کنن واسه همین این قضیه رو خیلی جدی نمیگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیس شیطون مناز تو استیل دورلامپ بالای سرم لش خودمو میدیدم😄🤦‍♀️

امکان نداره نباشه عزیزم،این پارچه ها به استریل بودن بیمار و کاهش عفونت خیلی کمک میکنن

واسه یه بخیه کوچیک هم پارچه استریل میندازیم

صد درصد مشکل یه چیزه دیگه س،نه چیز بی اهمیت و بی پایه ای مثل قد و وزن.حتما اصیله رو بچسب و حلش کن

ممنون عزیزم از صبوری و راهنماییت 😘😘😘بخدا من دلسنگ نیستم اتفاقا دل رحم و سریع از ناراحتی بقیه ناراحت میشم و زود گریم میگیره تاجایی ک بتونم ب بقیه کمک میکنم فکر نکنی چون آرزوی مرگ کردم ادم نیستم جدیدا گریه میکنم حس پوچی دارم از زندگی بخاطر مشکلات، شایدم افسرده شدم نمیدونم

به واسطه کارش حتمآ این کار بر آقاست

زن بود ک😑

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
همش تقصیر پدر مادر احمقم هست منو دادن ب این ب زور نمیدونم اونموقع ک 20 سالم بود زیاد ب چشمم نمی‌شود ...

نگووو عزیزم این حرفو اگه درشت وهیکلی بود وبد میزد داغونت میکرد اون وقت قدر عافیتو میدونستی بهش برس وزنش بیاد بالا درشت دیده میشه

اره عزیزم پشیمونم از حرفام اخه لامصب نمیخوره خیلی کم خوراک چیا بدم چاق شه

منم شوهرم قدش 170وزنش 62بود قرص چاقی وافزایش اشتها دادم بهش غذای پرکالری وشیرینی وسیب زمینی سرخ کرده زیاد برنج ماکارونی سیب زمینی ابپز الان شده هفتاد وهشت کیلو با اینکه صورتش از اولم خوشگل بود الان خیلی خوشقیافه تر ودرشت تر شده از همه مردا هم جذاب تر شده

ممنون عزیزم از صبوری و راهنماییت 😘😘😘بخدا من دلسنگ نیستم اتفاقا دل رحم و سریع از ناراحتی بقیه نارا ...

نه عزیزم کاملا معلومه دختر خوبی هستی میدونم فقط کمی ضعف از خودت نشون میدی،وگرنه چیزی نیس،همین، قلبت پاکه،و هدفت ساختن یه زندگی خوبه.همه ما تو زندگی مشکلاتی داریم هیشکی بی مشکل نیس مهم طرز روبرو شدن و قوی شدن در برابر مشکله.امیدوارم زندگیت هرچه زووووودتررررر بر وفق مرادت بشه انشاالله انشاالله انشاالله

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
2810