2777
2789
عزیزم جوابشو دادم،تو بیمارستانای خصوصی این موضوع خیلی رعایت میشه تو بیمارستانای دولتی هم حتی الامکان ...

توی بیمارستان‌های خصوصی هم من چند بار جراحی کردم اصلا رعایت نمیشد.فکر کن جراحی سنگ کلیه از مجرا داشتم ولی اکثر پرسنل اتاق عمل مرد بودن. حتی اگر اشتباه نکنم یه پرسنل مرد به پاهام پوزیشن داد در حالی که پایین تنه لخت کامل بودم.یا برای سزارین هم دو سه نفر  پرسنل مرد توی اتاق بودن. البته اصلا رفتار بد و نامناسب ازشون ندیدم ولی به هرحال لخت بودم دیگه. 

عزیزم جوابشو دادم،تو بیمارستانای خصوصی این موضوع خیلی رعایت میشه تو بیمارستانای دولتی هم حتی الامکان ...

دلیلش چیه با وجود اینکه این همه پرسنل خانم هست ولی باز هم برای جراحی بیمار خانم پرسنل آقا میگذارن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیلش چیه با وجود اینکه این همه پرسنل خانم هست ولی باز هم برای جراحی بیمار خانم پرسنل آقا میگذارن؟

واسه هر عمل جراحی باید دو نفر به عنوان کارشناس تو اتاق حضور داشته باشن و تعداد کارشناسای اقا و خانم یکسان نیست که بخوان مثلا حتما حتما دو نفر اقا واسه یک اتاق بدن یکی هم تعداد عمل ها زیاده تنوع جراحی ها زیاده،همه اینا باعث شده زیاد اهمیت ندن به این مسئله

میدونم سگ شدم ک اینجوردعایی میکنم چکار کنم گلم حرفت حقه ولی دست خودم نیست دورو اطراف هنه هیکلی شنیدم ...

من حس میکنم تو بیشتر از خودت بدت میاد ولی میندازی تقصیر اون ، خب تو لاغر کن تا اینطور به چشم نیاید اگه آنقدر ناراحتی نه اینکه آرزو مرگ طرف رو بکنی !

ن ابجی اینجوری نیس، اخه نباید مرد یکم هیکلی باشه خیلی لاغر عین پسرنوجون 

پیش میاد همه که قشنگ نیستن که و به هر دلیلی انتخاب شما این آدم بوده ! الان اگه شما به گفته خودت توپر و تپل هستی خب لاغر شو تا تناقض کم بشه