2777
2789

قبل از هرچیزی توروخدا لطفا لطفا لطفا با هیچ کسی دوستی نکنید! هیچ کسییی….

من دوران دبیرستان با سه نفر خیلی جور بودم هرهفته میرفتیم خونه همدیگه بیرون و… خلاصه خیلی خوب بودیم حتی شبا تا ساعت ۲ باهم حرف میزدیم و چت میکردیم اصلا از خواهر نزدیک تر بودیم . توی دوران دبیرستان یه پسره بود اسمش امیر بود روبروی مدرسه ی ما مغازه داشت پسره قدش بلند هیکل خوب چهره ی مردونه ! منم روش بقولی کراش زده بودم گشتم گشتم اینستاگرامشو اون موقع پیدا کردم به بچها میگفتم شوهرم اینه مخشو میزنم بیاد خواستگاریو از این حرفا !!! بین خودمون نمیگفتیم امیر (اسم پسره امیره) میگفتیم شوهر فلانی (من) یجوری از امیر خوشم اومده بود که هرشب عکسشو نگاه میکردم صبحا موهامو دم اسبی رو به بالا میبستم از اون دست خیابون میرفتم که از جلو مغازه ش رد شم گاهی هم خرید میکردم!

خلاصه گذشت گذشت عاشق یکی دیگه شدم و باهاش ازدواج کردم ! امیر هم کلا فراموش کرده بودم

یکی از همون دوستام خیلی سعی داشت مارو باهم (منو امیرو) اوکی کنه!!!ولی نشد

همه مون ازدواج کردیم همون دوستم که سعی داشت مارو اوکی کنه (ستاره) طلاق گرفت!

ی شب که همه باهم جمع بودیم ستاره و شوهرش کلی لاو میترکوندن و عاشق نشون میداذن خودشونو (اون موقع جدا نشده بود)

بقیه رو پایین میزارم طولانی نشه

تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                              کاربری قبلا دست دونفر بود اما الان فقط دست خودمه 😁🤚🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد لاو ترکوندناشون ، برگشت جلوی شوهرم بهم گفت فلانی امیرو یادته؟ همش میگفتی شوهرمه بابای بچم باید باشه و ازاین حرفا و باید اون شوهرت میشد پس چرا یکی دیگه اینجاست؟

مگه شوهرت امیر نبود لعنتی مغازشم ک بروز تر کرده 

یعنی شوهرم منو ستاره رو میدادی دستش پاره پاره میکرد

شوهرم برگشت گفت امیر دیگه کیه

ستاره ی عوضی هم گفت هَووت!

شوهرم داغ کزده بود چه جورررررررر

بعد اینکه اومدیم‌خونه دعوارو شروع کرد 

هرچی هم میشد میگفت امیر جونتم بود اینطوری میکردی

مثلا چن روز بعد گفت بریم بیرون گفتم حوصله ندارم گفت امیر جون زنگ بزنه میری؟

هفته بعد گفت رابطه گفتم نه گفت امیر جون بود مید*دی؟

و از این حرفا

جن روز زندگی من دعوای شدید انداخت!

الانم ک طلاق گرفته همش دور شوهرم میپلکه اون موقع هم میرفت سمتش ولی میگفتم ستاره خواهرمه!

الان فهمیدم میخاد زندگی منو خراب کنه خودش با شوهرم دوست شه

ازشوهرم‌ تعریف میکرد همیشه میگفت جذابه و …

هنوز ک هنوزه شوهرم میره توفکر!

هی میگه امیرو نشونم بده!

نمیدونم چیکار کنم خیلی روی من حساس شده مشکوک شده 

واقعا نمیفهممش

خیلی شوهرم گنده ش کرده قضیه امیرو حرفم میوفته میگه کمرم شکست و از این حرفا

خلاصه که با هیچ کسی تا میتونین رفاقت نکنین🙃🙃🙃

تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                              کاربری قبلا دست دونفر بود اما الان فقط دست خودمه 😁🤚🏻
نمیشه که هیچ دوستی نداشته باشی نباید خیلی زیاد وارد زندگی شخصی هم بشید رفت و امد به اندازه رفاقت به ...

منظورم صمیمی شدن بود🫠

اه اه دخترههه چندشش 

آبجی به نظر من آدم خوب و بد زیاد هست ولی گیره اینو بگیر از زندگیت پرت کن بیرون نشد بگو من بیام

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.