2777
2789
دذما رول 100 تومنی هم هست برا من که پریم فایده نداشت

من جایی که زندگی میکنم اصلا نمیدونستن چیه مجبور شدم از اینستا ی پکشون بخرم که نصفش اصلا کوچیکه و برای صورته فقط ی سرش بدردم میخوره..بنظر منم پریم واقعا الکیه هیچ کاری ننمیکنه

من جایی که زندگی میکنم اصلا نمیدونستن چیه مجبور شدم از اینستا ی پکشون بخرم که نصفش اصلا کوچیکه و برا ...

درما رولی که استفاده میکنی سایز چنده؟ تیره نکرده پوستت رو؟ 

دیج ی کالا داره. که... اگه خوبه منم بگیرمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درما رولی که استفاده میکنی سایز چنده؟ تیره نکرده پوستت رو؟ دیج ی کالا داره. که... اگه خوبه منم بگیرم ...

سایز دوعه چرا تیره کرده ولی تیرگیش بخاطر اون حالت زخم مانندیه که میده به پوست(سوزنیه به شدت درد داره یعنی فکر کن دردش قشنگ جوریه که 20 تا سوزن میره پوستت) و بعد از دو هفته استفاده نکردن برمیگرده به حالت اولیه.بنظرم حقیقتا تاثیری نداره یعنی حس میکنم اگه استفاده نمیکردم و درد مزخرفشو نمیکشیدمم باز ترکام الان این رنگی بودن

2805
سایز دوعه چرا تیره کرده ولی تیرگیش بخاطر اون حالت زخم مانندیه که میده به پوست(سوزنیه به شدت درد داره ...

ی دکتری ب من گفت لیزر پی دی ال اما اصن پیدا نکردم همچین چیزیو

من خیلی خوندم میگفتن مونالیزام خوبه ولی خب تحقیق کردم فقط تهران داشت مثل اینکه

کنکور قبول شدی؟

خیلی درگیر نکن ذهنتو سفید بشن خوشکل میشن... منم کنکوری ام

کنکور قبول شدی؟خیلی درگیر نکن ذهنتو سفید بشن خوشکل میشن... منم کنکوری ام

نه بابا موندم پشت لعنت به این کنکور..وقتی همه دخترای دورم پوست صافی دارن تو فضای مجازیم همه خوشتیپ و صاف و صیقلین واقعا غبطه میخورم..اخه خیلیا هستن 100 کیلوام میشن اما ترک نمیخورن این چه شانسیه اخه..موفق باشی انشالله توام امسال رها میشی

نه بابا موندم پشت لعنت به این کنکور..وقتی همه دخترای دورم پوست صافی دارن تو فضای مجازیم همه خوشتیپ و ...

چند سالته؟

اره اخه من پوستم و بدنم شل و وله ملت سفتن... 

اما اونی که باید بپسنده میپسنده گور بابای بقیه😅😅

چند سالته؟اره اخه من پوستم و بدنم شل و وله ملت سفتن... اما اونی که باید بپسنده میپسنده گور بابای بقی ...

من نزدیک 19ام دیگه.مشکل اینه من از بس اعتماد بنفسم کم شده که یکیم بپسنده من اونقدر بی عزت نفس بازی درمیارم که بدش بیاد و ول کنه یجورایی انگار از درون پدیرفتم کسی منو نخواد یا رها کنه بخاطر این ترکا

چند کیلو شدی تو؟ من رو 54 ترکیدم:/

جنس پوستامون خوب نیست...این خارجیارو میبینی کش میان بشکه میشن برمیکردن به حالت عادی یا اصن 6 شکم میزان هیچیشون نمیشه هیکلشون مثل روز اوله.من از اول نوجوونی همینجوری بودم