2777
2789

سلام عزیزم نتیجه ای داشت؟؟

من قصد بارداری دارم بارداری اولم خیلی ترک خوردم تازه اونوقت ۲۳ سالم بود بدنم سرشار از کلاژن بود.

الان ۳۲ سالمه خییییلی میترسم اخه خشکی پوستمم بیشتر شده 

مشکلم فقط شکم نیست مثلا بازوم در حد یکی دوسانت ترک خورد اولش پیدا نبود الان که یکم شل شده خیلی مشخصه میترسم باردار بشم بدتر بشه. سینه ها تیکه پاره شدن. بالای ران چپمم ترکید

دارم تحقیق میکنم ببینم برای ترک درمان هست یا نه. چون ظاهرا پیشگیری نمیشه کرد

الهی به امید خودت...  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم نتیجه ای داشت؟؟من قصد بارداری دارم بارداری اولم خیلی ترک خوردم تازه اونوقت ۲۳ سالم بود بد ...

سلام ب نظرم تاثیر انچنانی نداره اوه میخوای کاری کنی ی کرم خارجی دو سه میلیونی ماستالا و اینارو بخر شاید اونا خوب باشن شنیدمم پلاسما جت و جراحی هم هست اما روغن تراپی و کربوکسی که راضی کننده نبود چندان

2804
پس تاثیر خاصی نداره...

پهلوهام که تیره ترن رو در حد دو سه خطشو از بین برد اما خب فکر نکن انچنان تاثیر داره رو هم رفته فایده نداشت روغن زیتون و لوسیون و ترمیم کننده هم فایده نداشت میخوای حالا روغن نارگیل و کرمای خارجی مثل ماستالا رو امتحان کن اگه گیر بیاد مگه نه پریم هم زدم موثر نیود

پهلوهام که تیره ترن رو در حد دو سه خطشو از بین برد اما خب فکر نکن انچنان تاثیر داره رو هم رفته فایده ...

رفتم دکتر بهم گفت کرم پریمو بزن از درما رولم استفاده کن که پوستت تحریک بشه خوبه کمرنگ شدن ولی خب واسه من نصفشون هنوز قرمزه که فعلا واسه قرمزا استفاده میکنم ازونورم خیلی خرج داره تا الان ده تا کرم پریم زدم و درما رولمم ی تومن شد تقریبا خانواده زیاد ساپورت نمیکنن..کلا تو ذهنم بود تا جای ممکن کمرنگشون کنم بعد برم لیزر تا ببینم چی میشه.ازشون متنفرم هیچ دختر جوونی نداره همه راحت واسه خودشون شلوارک و نیم تنه میپوشن من نمیتونم باید خجالت بکشم واسه خط خطیام

رفتم دکتر بهم گفت کرم پریمو بزن از درما رولم استفاده کن که پوستت تحریک بشه خوبه کمرنگ شدن ولی خب واس ...

دذما رول 100 تومنی هم هست برا من که پریم فایده نداشت

2809