2777
2789
عنوان

ی دقیقه بیاین..

91 بازدید | 11 پست

سلام من سنم زیاد بالا نیس تقریبا 15 یکیو ک فامیلمونه و من حس میکنم خوشم میاد ازش بعد 4 . 5 ماه دیدم تو مهمونی بعد این قبلا تو جمع رفیقام و فامیلام میومد باهم مافیا و.. بازی میکردیم یبار هم اشتباهی لو دادم ازش خوشم میاد فهمید شوکه شد حالا بگذریم ولش..😂😂

امروز بعد 4 5 ماه دیدمش و خیلی خوشحال شدم ولی از ی طرفم بد بود برام چون تازه داشتم فراموشش میکردم ینی خیلی کم بهش فک میکردم و حس میکردم دیگ ازش خوشم نمیاد زیاد.. 

ولی وقتی بعد 4 5 ماه یا فک کنم حتی نزدیک 1 سال یهو تو مهمونی امشب دیدمش خیلی خوشحال شدم و ما با رفیقام فامیلام مافیا و... بازی میکردیم در باز بود یهو دیدم انگار غمباد گرفته ناراحته بچه ها میگفتن دوس داره انگار بیاد تو جمعمون (پسرع) بعد واقعا قیافش ی جوری بود انگار حوصلش سر رفته ولی خجالت میکشه بیاد بعد ما بیخیال شدیم بازی میکردیم صدامون میرف اونور این ب حرفای ما زیر زیرکی میخندید حس کردم دلم براش کباب شد بعد ک داشتیم میومدیم خونه من تپش قلب و سرگیجه حالت تهوع گرفتم بد جور ک قرار بود برم دکتر ک خوب شد بنظرتون چرا یهو موقع رفتن انقد حالم بد شد؟؟ استرس گرفتم... خطرناکه؟؟ ینی واقعا حسم واقعیه ؟؟ یا فقط بخاطر همین بلوغه و اینا؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون چند سالشه؟

بله بخاطر بلوغه عزیزم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
زیاد خودتو درگیر نکن ، تو این سن همش فوران هورمونیه . سعی کن کمتر رفت و امد کنی 

چند سال بعد خودت به این حست خندت میگیره

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
نمیدونم تنها نیستی دخترای این مدلی زیاد دیدم و شماهم خب باید دعوتش میکردی برای بازی. 

ظاهرا یکی همسن خدت پیدا شد اسی😂

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
زیاد خودتو درگیر نکن ، تو این سن همش فوران هورمونیه . سعی کن کمتر رفت و امد کنی  چند سال بعد خو ...

دقیقا😂🤌🏻

من هنوزم چندان بزرگ نشدما

ولی من دیشب عروسی کسی بودم ک وقتی بچه بودم فک میکردم عاشقش شدم و کلی براش گریه میکردم😂

ولی ب قول مامانم دیشب اصلا نتونستم بشینم سر جام همش داشتم میرقصیدم😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️