2777
2789
عنوان

ی دقیقه بیاین..

91 بازدید | 11 پست

سلام من سنم زیاد بالا نیس تقریبا 15 یکیو ک فامیلمونه و من حس میکنم خوشم میاد ازش بعد 4 . 5 ماه دیدم تو مهمونی بعد این قبلا تو جمع رفیقام و فامیلام میومد باهم مافیا و.. بازی میکردیم یبار هم اشتباهی لو دادم ازش خوشم میاد فهمید شوکه شد حالا بگذریم ولش..😂😂

امروز بعد 4 5 ماه دیدمش و خیلی خوشحال شدم ولی از ی طرفم بد بود برام چون تازه داشتم فراموشش میکردم ینی خیلی کم بهش فک میکردم و حس میکردم دیگ ازش خوشم نمیاد زیاد.. 

ولی وقتی بعد 4 5 ماه یا فک کنم حتی نزدیک 1 سال یهو تو مهمونی امشب دیدمش خیلی خوشحال شدم و ما با رفیقام فامیلام مافیا و... بازی میکردیم در باز بود یهو دیدم انگار غمباد گرفته ناراحته بچه ها میگفتن دوس داره انگار بیاد تو جمعمون (پسرع) بعد واقعا قیافش ی جوری بود انگار حوصلش سر رفته ولی خجالت میکشه بیاد بعد ما بیخیال شدیم بازی میکردیم صدامون میرف اونور این ب حرفای ما زیر زیرکی میخندید حس کردم دلم براش کباب شد بعد ک داشتیم میومدیم خونه من تپش قلب و سرگیجه حالت تهوع گرفتم بد جور ک قرار بود برم دکتر ک خوب شد بنظرتون چرا یهو موقع رفتن انقد حالم بد شد؟؟ استرس گرفتم... خطرناکه؟؟ ینی واقعا حسم واقعیه ؟؟ یا فقط بخاطر همین بلوغه و اینا؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون چند سالشه؟

بله بخاطر بلوغه عزیزم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
زیاد خودتو درگیر نکن ، تو این سن همش فوران هورمونیه . سعی کن کمتر رفت و امد کنی 

چند سال بعد خودت به این حست خندت میگیره

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
نمیدونم تنها نیستی دخترای این مدلی زیاد دیدم و شماهم خب باید دعوتش میکردی برای بازی. 

ظاهرا یکی همسن خدت پیدا شد اسی😂

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
زیاد خودتو درگیر نکن ، تو این سن همش فوران هورمونیه . سعی کن کمتر رفت و امد کنی  چند سال بعد خو ...

دقیقا😂🤌🏻

من هنوزم چندان بزرگ نشدما

ولی من دیشب عروسی کسی بودم ک وقتی بچه بودم فک میکردم عاشقش شدم و کلی براش گریه میکردم😂

ولی ب قول مامانم دیشب اصلا نتونستم بشینم سر جام همش داشتم میرقصیدم😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️