2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بهش خیانت کرده😔....

1652 بازدید | 68 پست

بعد چند سال فهمیدم رابطش با شوهرش اصلاااا خوب نیست شوهرش بهش خیانت کرده... اینم رفته با چند تا آقا باید ببخشید خجالت میکشم از گفتنش😥😣با چند تا آقا رفته تو رابطه😪😔 میگفت نزدیک یک ساله با شوهرم اصلا رابطه ایی نداشتم اونم اصلا شبا نمیره خونه 😔خیییییلیییی ناراحت شدم واقعاااا من فکر میکردم دختر خوبیه نمیدونستم این شکلی شده میخاستم دعوتش کنم خونمون 😓ولی با این چیزایی ک تعریف کرد انگار دیگه میترسم باهاش در ارتباط باشم بنظرتون چکار کنم تا از زندگیم حذفش کنم؟_

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

خیامت اینقدر زیاد شده . همین دیروز هم میگفتن از یه عده . من فقط نگاه میکردم   چون خیلی زیاد شده . اینقدر شنیدم که 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
کم کم اروم اروم قطع ارتباط کن

خیلی اعصابم داغون شدااا🥺اصلا دوسداشتم دیگه زنده نباشم خیلی هم نصیحتش کردم ک اینکارا خوب نیست و... فلان ولی میگقت خب منم نیاز دارم دیگه باید برطرفش کنم 🤮

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
2809