2777
2789

بچه ها من چند ماه پیش رفتم عروسی دختر دایم که ۸ سالش بود شپش داشت پسرم هم از اون گرفت به من منتقل کرد هر کاری کردم که رفتن همه جا رو شستم شامپو لوسیون گرفتم واسه خودم و پسرم استفاده کردم واسه خودم سرکه زدم سس زدم با تاید شستم شونه ضد شپش گرفتم آخرش رفتن الان دو سه روزه دوباره متوجه شدم دچار شپش شدیم 😐ابان ماه بود که گرفته بودیم مگه میشه دوباره برگردن 😕نه عروسی رفتم نه آرایشگاه اینا واسه پسرم خیلی کم بود با شونه ضد شپش شونه کردم چند تا دونه هم رشک پیدا کردم الان هر چی نگاه‌میکنم چیزی نیست ولی واسه خودم فقط شونه کردم چند تا دونه پیدا کردم خیلی زیاد شونه میکنم ولی چیزی در نمیاد ولی دیشب بعد کلی شونه کردن یدونه در اومد الان بع نظر شما برم دوباره شامپو اینا بگیرم یا این بار برم از عطاری یه چیزی بگیرم چون میگن استفاده از شامپو  اینا چند بار سرطان زا هستند چیکار کنم به نظر شما؟کسی تجربه ای داره ؟کسی رو ندارم به سرم نگاه کنه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم موی خودت رو خیللللی کوتاه و پسرونه بزن

موهای پسرت رو هم کااامل بزن تا دیگه کاملا شپشا برن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

برو قطره کیمیا بگیر از باسلام سه ساله رنگ شپش ندیدم چون بچهام از مهد ومدرسه میاوردن تمام روز درگیر شپش بودم زندگیم مختل شد وسواس شدید حالت تهوع شدید هرروز سه تاشون میبردم حمام هربچه ای یکساعت تو حمام میشستم تا قطره کیمیارو امتحان کردم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

حالا بزن شپشا برن نترس سرطان نمیگیری

آخه از خیلی ها شنیدم از دارو های عطاری هم جواب گرفتن خواستم این بار از این راه امتحان کنم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
به نظرم موی خودت رو خیللللی کوتاه و پسرونه بزن موهای پسرت رو هم کااامل بزن تا دیگه کاملا شپشا برن

اصلا نیازی نیست اون قطره یبار بزن اصلا معجزه میکنه از جای معتبر بگیر من همیشه از یه غرفه باسلام برا خودم واشناها وحتی مدرسه بچه سفارش دادم الانم یکی دارم برا مبادا

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

آخه از خیلی ها شنیدم از دارو های عطاری هم جواب گرفتن خواستم این بار از این راه امتحان کنم 

ی قطره هست میگن خیلی خوبه‌ اونو بزن

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

شما منو میبینی دارم خودمو میکشم این وسط بهت راهکار صدرصد تضمینی میدم

هرروز موهارو شونه دندانه ریز کنید تمیز میشه تا زیاد نشده

زیاد نیست خیلی زود متوجه شدم چون ار اون موقع خیلی حساس شدم همش به سر پسرم نگاه میکنم شونه میکنم از همین راه زود متوجه شدم سر پسرم دیگه چیزی نداره اینو مطمئن هستم چون تازه بودن چند تا دونه بیشتر نبودن الان اونقدر نگاه میکنم فعلا هیج رشک چیزی نمیبینم واسه خودم زیاد شونه میکنم ولی نمیدونم چرا چیزی در نمیاد ولی دیروز از صبح تا شب شونه کردم آخرش شب یدونه در اومد اینجوری حس میکنم جواب نمیده چون رشک ها حتما در نمیان باید یه چیزی هم بگیرم بزنم نمی دونم شامپو بگیرم یا از عطاری  برم چیزی بگیرم 

از کجا برگشتن ینی🤔

بخدا نمیدونم خودم موندم اون موقع گفتم رفتم عروسی ولی الان چی دارم شک میکنم اطرافم کسی مبتلا هست شاید آخه مگه میشه شپش تو لباسی چیزی چند ماه زنده نمی مونه که 🤔

زیاد نیست خیلی زود متوجه شدم چون ار اون موقع خیلی حساس شدم همش به سر پسرم نگاه میکنم شونه میکنم از ه ...

رشک رو هیچی از بین نمیره فقط باید با ناخن خارج کنی.برای همین میگم هرروز شونه کنی که تا رشک ها تبدیل به شپش شدن سریع خارجشون کنی که تخم نذارن دوباره

با جوشانده اسپند هم موهاتو چند ساعت بذاری بمونه عالیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

شپش جوریه که یدونه بمونه بعد چندماه بازم زیاد میشن. احتمالا یدونه از زیر دستت در رفته

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍