من هفته ۱۶ هستم..چند شبه سرم درد میگیره روزا کمتر میشه،امروز بیدار شدم رون پای چپم درد میکنه گردنمم گرفته و درد میکنه حالت تهوعم ک قبلا نداشتم الان دارم چیکار کنممممم؟همش نگران نی نی ام میگم چیزیش نباشه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخوای نخوای بزرگ میشه مامان جان😅 جنسیت نی نی چیهههه
پسر
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
پنج هفته سه روز بود خون ریزیم شرو شد بود از دو روز قبلش،،، رفتم گف ساک هنوز هست پنجاه پنجاست بمونه یا نمونه اگ خون ریزیت بند اومد ۱۰ روز دیگه بیا برا قلب 😭 دیشب ی شوک بهم وارد شد دل درد شدم از صبم خون شفاف همش ازم میاد تا قبلش قهوه ای تیره بود 😭
همه میگن خیلی تو صورت و دست و بالت چاقی دیده نمیشه.
سر دخترام خیلی چاق شدم
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘