2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم؛کسی هست بچش عینکی باشه تو سن 6سالگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 31 پست
سخت نبود؟خیلی ناراحت شدم بچه از بچگی با عینک 

یه کم سخت بود اون موقع ها عینک به اندازه الان جا نیفتاده بود. اما عادی میشه. من از اقوامم تنبلی چشم دارن تا چند سال چشم بچه رو ساعتی میبستن بچه کلافه شده بود. 

آستیگماته؟

شمارش چنده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دیگه تا همیشه باید عینک بزنه؟    

خداروشکر متوجه شدند.........خب این ناراحتی نداره ............فقط باید بیشتر بهش توجه کنی و همین طور اپتی متری دقیق و مختلف بکنی..........متاسفانه این سنجش دقیق نمره و مخصوصا واسه بچه خیلی مهم و سخته و سه جا ببری میبینی هر کدوم ممکنه یه عدد بدن...............تو روخدا این چیزا و ناراحتی رو به بچه منتقل نکنی و حس کنه ضعف و مشکلی داره..........

بهترین قسمت بارداری این کاری نکردنشه ...آی خوبه !!
عزیزم من خوندم 16 ساله . ببخش گلم حق میدم ناراحت باشی .بچه زیاد شیطنت میکنه و عینک کمی براش سخته

خواهش میکنم اشکال نداره؛اره چون بچس خیلی ناراحت شدم خودمم

آغوشت و به غیر من به روی هیچکی وا نکن؛من و از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن؛من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم.....
خداروشکر متوجه شدند.........خب این ناراحتی نداره ............فقط باید بیشتر بهش توجه کنی و همین طور ...

نه خودش که هنوز نیومده خونه جلوش چیزی نمیگم؛به نظرتون جای دیگه ام ببرمش؟خود مدرسه سنجش کرد الانم برده متخصص

آغوشت و به غیر من به روی هیچکی وا نکن؛من و از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن؛من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم.....

من دخترم از آذر 95 داره میزنه عینکشو،اول خیلی ناراحت بودم ولی وقتی دکترش گفتم آستیکماتش خوب میشه به امید اونروز منتظر میمونم.از سال 94 زیر نظر دکتر بود تا سال 95 که گفت باید عینک بزنه.اویل هر 4ماه یکبار میرفت واسه معاینه الان شده هر 6 ماه یکبار

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
یه کم سخت بود اون موقع ها عینک به اندازه الان جا نیفتاده بود. اما عادی میشه. من از اقوامم تنبلی چشم ...

والا نمیدونم هنوز نیومده زنگ زدم گفت فعلا نمیتونه زیاد صحبت کنه

در ضمن برنداری سرخود  بهش فرص ویتامین a  بدی...........ویتامین ا زیاد از حد مجازش مشکل دار ...

نه عزیزم ممنون از تذکرت

نه خودش که هنوز نیومده خونه جلوش چیزی نمیگم؛به نظرتون جای دیگه ام ببرمش؟خود مدرسه سنجش کرد الانم برد ...

به جز مدرسه که حتما خودت ببرش متخصص چشم اطفال.........توضیحات شرایطش هم حتما از دکتر بپرس که چی هست و چه کارایی براش خوبه و چیکار باید بکنی.....................اما شماره عینک رو معمولا کمی تفاوت داره نظر اپتی متر ها..........امیدوارم استیگمات کودکان باشه که معمولا با مراقبت مناسب و منظم عینک زدن میتونه کم و برطرف بشه

به جز مدرسه که حتما خودت ببرش متخصص چشم اطفال.........توضیحات شرایطش هم حتما از دکتر بپرس که چی هست ...

امروز هم بردیمش یه متخصص دیگه که گفت با عینک زدن بر طرف میشه منتها باید 6 ماه دائم بزنه بعد دوباره معاینه چشم بشه

دخترم مرتب عینک میزنه متاسفانه فعلا تاثیری نداشته

انشاالله که بهتر میشه عزیزم

به جز مدرسه که حتما خودت ببرش متخصص چشم اطفال.........توضیحات شرایطش هم حتما از دکتر بپرس که چی هست ...

ممنون که وقت گذاشتی  

امروز هم بردیمش یه متخصص دیگه که گفت با عینک زدن بر طرف میشه منتها باید 6 ماه دائم بزنه بعد دوباره م ...

خداروشکر حالت هم بهتر شده..........همین مرتب چک کردنش و به خصوص عینک زدن براش جابیوفته که بزنه خیلی خوبه و انشالله با مواظبتت خودت خوب میشه........باید یادش بدی که بتونه باهاش بهتر کنار بیاد و یاد بگیره ..