حدود سه هفته پیش کابینت زدیم درهاشو که باز میکنم یه بوی تندی داره .اوایل چشم رو میسوزوند و بوش خیلی بیشتر بود الان کمتر شده ولی بازم هست کسی همچین تجربه ای داشته؟
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تحقیق کردم بوی یه ماده ایه به نام فرمالدهید که توی ساخت ورق های ام دی اف بکار میبرن و گاز سمی تولید میکنه ولی من تا حالا نشنیدم و ندیدم برای کسی این بو رو داشته باشه .میگم شاید جنس ورقش خوب نبوده
شوهرم کابینت سازه ،میگه یه عده کابینت ساز،کابینت با چوب نامرغوب رو باقیمت خیلی ارزونتر درست میکنن ومردم هم بخاطر اینکه کمتر هزینه کنن متاسفانه سرشون کلاه میره و از اون مدل میزنن و پشیمون میشن اون چوبها چون نامرغوبن بوی خیلی بدی دارن
شاید بخاطر رنگیه که خورده یا چسب یکی دو روز یه پنکه بزار دراشو باز بزار تا بوش بره با شیشه پاک کن ...
رنگ نخورده .بدنه ام دی اف معمولیه درها های گلاس .یک هفته ست درهاشو باز میذارم و پنکه میذارم بوش کمتر شده ولی نگران خطرات این بو هستم که تو خونه مون هست
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...