2777
2789

خانومای نی نی سایت اگه از نی نی سایت مهاجرت کنین اینستا به یه جاهایی میرسین انگار مهاجرت  کردین خارج در این حد حتی بیشتر

تا تو تاپیکا میگم آنلاین شاپ دارم و ۳۰ تومن کاهی درآمدمه کلی رپلایی میکنن ک مگه کارت چیه؟ 

نمی‌دونم چرا خیلیا ذهن شون فقیره البته میدونم فک کنم چون اکثرا زندگی کارمندی دارن 

بابا سایت خاله زنکی رو ول کنین برین اینستا گردی کنین آنلاین شاپارو دنبال کنین بالاخره یه ایده ای جرقه ای زده میشه تو ذهن تون ک ببرینس خودتونو راه بندازین 

من در مورد پوشاک و اینا هیچی نمی‌دونم تجربه ندارم 

تجربه خودمو میگم ک کمکی کرده باشم 

۶ سال پیش با ۱۲ میلیون تومن از یه آنلاین شاپ ترکیه خرید کردم ک تو خونه جنس بفروشم اون موقع سر از حساب کتاب درنمیاوردم اصلا نمیدونستم چی بیارم هرچی به نظرم خوشگل بود گرفتم نمیدونستم باید تحقیق کنم جنسام اومد انتظار از فامیلامون داشتم ک خرید کنن اول کاری حمایت بشم ولی اونام گفتن گرونه با اینکه وضعشون توپه 

خلاصه قسمت این بوده ک از خیر موجودی بگذرم و فقط سفارشی کار کنم ۶ سال شب و روز کار کردم و میکنم پسر ۶ ساله دارم اصلا نفهمیدم چجوری بزرگ شد چون خونه نداشتیم پسرم نوزاد بود و خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم کار کردم خونه بسازیم شوهرم زمین مسکونی داشت اونو ساختیم هنوزم شوهرم شغل ثابت نداره ولی زمین کشاورزی اینا داره حدود ۱۰،۱۵ میلیارد سرمایه داره من با ۱۲ میلیون تومن شروع کردم اون موقع هم کم پولی نبود توصیه م اینه ک تحقیق کنین با توجه به بودجه تون بیزینس تون رو انتخاب کنین الان دیگه هر کاری بخوایی شروع کنی باید سرمایه داشته باشی من کلی هم برای پیجم هزینه کردم ک پیج مو ببرم بالا الان ۹ کا فالوور دارم خداروشکر فروشم خوبه من خیلی کمالگرام بجا بند نمیشم همش میخوام سود روزانه م بیشتر بشه میلیاردی بشه درآمدم نمی‌دونم خوبه ک اینجوریم یا بد فقط میدونم برای رسیدن به رویاهام هر کاری کردم تو بدترین شرایط کار کردم وقتی آنلاین شاپ زدم هیچکی تو شهرمون آنلاین شاپ نداشت از وقتی دستم تو جیبم رفت به همه خانومای دور و برم تشویق میکنم استقلال مالی داشته باشن هم اعتماد بنفس پیدا میکنی هم هدفمند میشی هم تو اجتماعی حتی مجازی آدمای زیادی در ارتباطی و تجربه های زیادی کسب میکنی من معتاده نی نی سایت شدم روزا ک یکسره بخاطر کارم گوشی دستمه نصف شبام میام اینجا چون دوست دارم تو جامعه باشم من یه تک دختر بودم ک حتی اجازه دانشگاه رفتن نداشتم به سختی بابامو راضی کرده بودم برم دانشگاه اونم شهر دیگه رفتم ک مستقل باشم تو جامعه باشم ولی بعد دو ترم منو آورد ازدواج کردم پیج زدم و آنلاین شاپ مو استارت زدم با تمام سختیاش راضیم از کارم 

چشممممممم امپراطور

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینستا گه میگردی پولدار نمیشی افسرده میشی😂

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

منم قبلا خ اینجا میومدم‌ اما منم پیج زدم سه ساله ولی اواخر فروشم انقد افتضاح شده دیگ ناامید شدم با تبلیغات شدم۱۵کا هیچوقت بدون تبلیغ هم رشد نمیکنم دیگه زده شدم از پیج

الان خودت چرا اینجایی  از اینستا دیپورت شدی ؟

وقتی نمیتونین مرهم رو زخم باشین حداقل نمک رو زخم نباشین،این‌چه طرز حرف زدنه آخه،ادم‌تا میاد اینجا یه تجربه بذاره زود میزنن تو سر آدم

الان خودت چرا اینجایی  از اینستا دیپورت شدی ؟

خیلی نمک نشناسید ک همه چی رو به مسخره میگیرین هیچوقت پیشرفت نمیکنین 

گفتم ک عادت کردم به اینجا البته چند ساله عضوم دوسالی سخت تر کار میکردم وقت نداشتم بیام اینجا یادم رفته بود اینجا رو یدفه یه تاپیک تو‌گوگل دیدم یادم اومد و باز بند شدم من هنوزم الان بخوابم ۷ صبح بیدارم و تا ساعتی ۱۲،۱ شب کار میکنم و فروش میکنم بعد یکی دو ساعت میام اینجا ک خیلیم بدم میاد ک وقتم اینجا هدر میره ولی خب رشته م روانشانسی بود دوست دارم اینجام بیام چون کسی رو نمیشناسم کسیم اینجا منو نمیشناسه یکم درد و دل میکنم خواهرم ندارم 

حیلی خووووووشحال شدم الهی بینهایتتت شکر عزیزممممممممممممم ایشالله روزی ۳۰ میلیارد در بیاری

فدات مهربون خدا صدبراربر چیزی ک گفتی بده برای قلب پاکت❤️

خیلی نمک نشناسید ک همه چی رو به مسخره میگیرین هیچوقت پیشرفت نمیکنین  گفتم ک عادت کردم به اینجا ...

عزیزم یه سوال

با چقدر سرمایه میشه شروع کرد؟

۲۰ تومن

۳۰ تومن؟

آقایان درخواست ندند😐

2810