2777
2789
عنوان

باردارم همش حالت تهوع دارم بالامیارم کمکم کنید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
فردا قراره برم  دمیترون میخورم ولی تاثیر آنچنانی نداره🥲

دکتر بهت داده؟ 

قرصاس دیگه هم به دکتر بگی پیشنهاد میده. 

البته اینم بگم ویارت بد باشه دمیترون و هر قرصی دیگه ای هم اثر نداره

من تا اخر ماه پنج زجر کشیدم خیلی. الانم گاهی ویار میاد سراغم اما کمه 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
چرا بعضی خانوما حاملگیشون تهوع دارن بعضی نه. دوست من توو کل بارداریش حتی یک بار هم بالا نیاورده. فقط ...

خوش بحال اونایی که حالت تهوع ندارن

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم علتش چیه من خودم اصلا بالا نمیارم و حالت تهوع نمیگیرم ولی بشدت مودی میشم و بشدت عصبانی یهو ق ...

شاید بخاطر سردی بدن باشه. چند وقت پیش از یه دکتر طب سنتی شنیدم که یه خانوم چشم پزشک توو بارداری انقدر بالا میاورده توو حاملگیش که کلا مطب بطبو همه رو کنسل کرده افتاده بوده توو خونه. تا جایی که تصمیم گرفته بودن سقط کنن به قدری حالش بد بوده‌. بعد همین دکتر بهش نمیدونم چه دمنوشی داده که سریع تهوع قطع شده و اشتهاش باز شده راحت برگشته سر کارش.

منم ۹هفته هستم از هفته ی پنجم حالت تهوع دارم..اشتها ندارم..کی تموم میشه واقعن..تنگی نفس و خستگی هم دارم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
شاید بخاطر سردی بدن باشه. چند وقت پیش از یه دکتر طب سنتی شنیدم که یه خانوم چشم پزشک توو بارداری انقد ...

اهان نمیدونم والا کلا خلق خوم مودی هست دیگه تو حاملگی و پریودی هورمونا بالا پایین میشه دیگه شدیدتر

والاه من چهار ماه هر روز دمیترون میخوردم. هیچ قرصی به جز دمیترون روم اثر نداشت.  چون نکران بودم ...

من سر بچه اولم فقط دمیترون حالمو بهتر میکرد . الحمدلله کاملا هم سالمه . الان هشت سالشه . ولی برا این یکی دکترم اینجور گفت جرات نکردم بخورم 

خوش بحال اونایی که حالت تهوع ندارن

واقعا سخته‌. من ب خواهرم میگفتم یعنی حاملگی تورو دیدم حالم از هر چی باردار شدنه بهم خورد بخدا. شمام میخوای با یه طب سنتی که سر رشته داره از بارداری مشورت کن. و اهان طب سوزنی هم شنیدم که تهوع بارداری رو قطع میکنه. حتی برای چرخوندن جنینی که میخواد با پا ب دنیا بیاد جواب میده. خودم تعجب کردم