داره سخت میگیره ..مشکلات براشون تمومی نداره ن توان ادامه دادن داری ن میتونی پا پس بکشی ..انگار تو نیمکت ذخیره برای تماشای بقیه ب دنیا اومدی،🥲🥲..یعنی دلت پره حسرته ....چرا اخه ..مگ ماهم بنده خدا نیستیم پس چرا این همه غم ودرد چیه میکشیم 😔😔...الان با اشک دارم مینویسم ..هروز ارزوی مرگ دارم 🥲
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دیروز با همسرم رفتیم پارک فقط اسک ربختم انقدر دلم درد داره حتی کسیو ندارم باهاش حرف بزنم😔
منم چرا خدایی خالق آسمان ها زمینه خدایی الرحمن الرحیم هست خدایی که از رگ گردن نزدیک تر هست خدایی ازاین بنده هاش مهربون تر هست خدایی مارو به وجود آورده ما که خودمون ،خودمون رودرست نکردیم کاش اندکی مهربانی کندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
داستان یه دخترروخوندم ده سالگی بازی میکردیه پیرمرداومددزدیدتش تا22سالگی ازش سواستفاده میکردزندانی بودباسه دختردیگه تونست بودبلاخره فرارکن به پلیس زنگ بزن