2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
نه مسلما اون لحظه اونقدر درگیر احساسات هستم توقع تصمیم احساسی نمیشه از من داشت  الانم کسی نمیگ ...

منم همینطور وقتی خودمو جای پدر مادرش میذارم اعدام کمترین خواسته ام می تونه باشه هرچند آتش دلم هیچوقت خاموش نمیشه

البته بیشتر ترجیح میدادم خودم بکشمش درست همونطوری که اون طفل معصوم رو کشت

شاید تند باشم و خوی وحشیگری هم بهم نسبت بدن ولی متاسفانه قتل غیر عمد نیست که انتظار بخشش داشته باشیم

من احساس مى کنم شما با سمت و سوى سياسى تاپيک زدى....به نفع تتلو.....وگرنه کسى طرفدار قاتل نيست.

حست اشتباهه نميخوام درر مورد تتلو حرف بزنم احيانا شما طرفدارشى ميخوايى نظرتوو اين طور عنوان كنى!! منى  كه اعصابم از دست يه عده خرده حالا شماهم انگ طرفدارى از يه ادم مريض بهم نچسبون

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اينو واقعا از صميم قلب ميگي؟ يعني خداي نكرده اگه دختر خودت يا دختر خواهرت يا هر عزيزي از بينتون خونه ...

لذت میبری از گفتن این حرف نه ؟الان تمام وجودت پر از لذت میشه که همچین حرفی به من زدی. ؟

حرف من  ربطی به این جریان نداشت کلا در هر شرایطی و محیط بد رفتاری ممکنه این رفتار از هر کسی سر بزنه  

همونطور که بیمار روانی ای عین تو از پشت نت برای کسی که ندیده. ارزوی همزاد پنداری میکنه 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
عزيزم خوشبختانه بنده هم مثل شما و خيليا ديگه درك و شعور دارم و ميتونم تشخيص بدم منطقى بودن دادستانن ...

دقیقا نفهمیدی پس 

اگه گفته به خاطر آبروش خب راست گفته اما نگفته که چه کار خوبی گفته قتل کرده که کسی نفهمه( شرح وقایع داده)  

بعدم گفته نرید جلو خونه اش فحش بدید اون بچه و زن چه گناهی کردن که پدرشون همچین موجودی بوده اونا کم دارن عذاب میکشن؟  

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

پستها رو کامل نخوندم فقط میتونم بگممممم حتما برای همچین آدمهایی اعدام هم کمه و بیشتر از اعدام حقشونه .

زندان فایده ایی نداره ....

زندان شده هتل . . . بخور بخاب . . . 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
لذت میبری از گفتن این حرف نه ؟الان تمام وجودت پر از لذت میشه که همچین حرفی به من زدی. ؟   ...

عزيزم دوستمون فقط در حد چندتا جمله خواست فقط يه لحظه عذابى كه خانوادش كشيدن تصور كنى ببين با اين حرفش چقدر اتيش گرفتى و ناراحت شدى!! بهش گفتى روانى..يه جمله اينطورى اتيشت زد ...خانواده مقتول حق دارن تيكه تيكه ش كنن پس

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
لذت میبری از گفتن این حرف نه ؟الان تمام وجودت پر از لذت میشه يهمچین حرفی به من زدی. ؟   ...

اگه ميدونستم ذهنت اينقدر داغون و بيماره اصلا ازت سوال نميكردم عزيزم!

خدا شفات بده

وقتي شفا پيدا كردي يه لحظه، فقط يه لحظه خودتو بذار جاي مادرهاي بچه هايي كه مورد ظلم واقع شدن بعد بيا سخنراني كن

ديگه حرفي باهات ندارم

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
والا من ادم متكبرى نيستم بالا غيرتا سگ هم از بالا به اين موجود نگاه ميكنه اين يارو سه تا زن كشته يه ...

اصلا متوجه نمیشم شما چی میگی  حرفتو هی نچرخون     اولن که من شدیدا متاثرم از اتفاقی که برای اتنا افتاده  واقعا  داغ دل خانوادش اصلا  برام قابل تحمل نیست خداوند بهشون صبر بده  اینکه میگن تو هر شرایطی هر اتفاقی ممکنه. حرف بدی  نیست که شما   اینجوری بخوای موضع بگیری 

فعلا که  قاتلش تو موبت اعدامه 

امیدوارم بقیه اتناهای کشورمون در امان باشن از شر هزاران گرگی که بیرون از جامعه     هر روز دارن راست راست میچرخن و دست اندازی میکن به زنا و بچه های مردم ولی تا کسی رو نکشن هیچ کس کاری بهشون نداره

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
اگه ميدونستم ذهنت اينقدر داغون و بيماره اصلا ازت سوال نميكردم عزيزم! خدا شفات بده وقتي شفا پيدا كر ...

خدا تورو شفا بده که بدترین هارو برای یکی دیگه ارزو میکنی. زندگی  همون رو که  برای دیگران ارزو میکنی گردنبند میکنه میندازه گردن خودت شک نکن

دقیقا نفهمیدی پس  اگه گفته به خاطر آبروش خب راست گفته اما نگفته که چه کار خوبی گفته قتل کرده ک ...

يه دونه شما فهميده باشين كافيه!!!گه خورده به فكر ابروش بوده طفل معصوم كشته لذتشو برده بعد فكر ابروش افتاده؟! ابرو داشت كه دو روز مقشه نميكشيد خانوم فهميده !!

شادی آرزویی نکرد، فقط سوال پرسید،دقیقا اعدام یه حقه، برای خانوادش، اتفاقا قبل اینکه آروغ روشنفکری بزنیم و بخوایم این حق رو از خانوادش بگیریم، بهتره یه لحظه ، (خدا اون روز رو برای هیشکی نیااااااااااااره)خودمون رو جای خانوادشون بذاریم ،ببینیم چنین حقی رو داریم یا نه

اصلا متوجه نمیشم شما چی میگی  حرفتو هی نچرخون     اولن که من شدیدا متاثرم از ات ...

عزيزم دقيقا كجا پيچوندم حرفو دارم گند كارياشو ميگم.. بايد به بزترين شكل مجازات بشه تا بقيه اتنا ها كه شما نگرانشونى و اميدوارى سالم باشن در امام باشن صرفا اميدوارى كافى نيست

لطفا الکی جوندید 

از هر حرفی هم دعوا درست نکنید 

تیکه و کنایه های معمول رو هم شروع نکنید پلیززززززززز

روشنفکر روشنفکر هم راه نندازید

به خاطر خدا یکبار بدون گیس کشی بحث کنیم امکانش هست یا آرزوی محالیه؟

عزيزم دقيقا كجا پيچوندم حرفو دارم گند كارياشو ميگم.. بايد به بزترين شكل مجازات بشه تا بقيه اتنا ها ك ...

نگران نباش دوست عزیز تا وقتی که  اعدام اخرین گزینه برای    مقابله با این جرم ها هست  ایشون مطمئنن اعدام میشه  و از بین میره     ولی هیچ وقت اسیبی که به خانواده اتنا و جسم ضعیف اون بچه وارد شد جبران نمیشه 

چاره ای جز امیدواری نمیمونه که یه روزی جامعمون   بتونه    بستری فراهم کنه که   اینجوز ادما زودتر   دستگیر بشن و    نتونن به بقیه اشیب بزنن 

چون جامعه ما کلا   وقتی به انتهای زوال یه موضوع میرسه واکنش نشون میده نه قبلش