2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست

درمورد تتلو هم اون عده که میگن ولش کن به اینجا کشوند که هر چرتی بگه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستا خوندم یادم نیست تو چه پیجی اما نوشته بود قاتل آتنا چندین سال پیش با مردی گلاویز میشه و ضرب ...

بله منم خوندم این موضوع رو

نوشته بودعلت جدایی زن اول قاتل آتنا....اینو سرچ کنن بقیه میاد

اما مطمئن باشید قبل از مرگش انقد بازجویی میکنن تا به همه ی قتل هاش اقرار کنه چون ردپاش توی چندتا قتل هست اما هنوز مطمئن نیستن

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘
خانوما تو اين تاپيك بالايى يكى دو نفر صراحتا مخالف مجازات اين نجس بودن و يكيشون ميگفت اگه منم تو اون ...

خب مگه حرف بدی زده  ممکنه هر چیزی توی شرایطش ممکنه عزیزم اینقدر از بالا به ادما نگاه نکن واقعا   فکر میکنی ادم سالم میره یه بچرو میگیره بهش تجاوز میکنه ؟

اینا مریضن    باید  جایی باشه اینارو همیشه نگه دارن توشون از جامعه دور بشن    تا جامعه امنیت داشته باشه     تا داغ توی دل خانواده های مختلف نزارن  کشتنشون پاک کردن صورت مسئلس    

فقر  معمولا  همراه خودش فساد زیادی رو میاره  😔😔

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
خب مگه حرف بدی زده  ممکنه هر چیزی توی شرایطش ممکنه عزیزم اینقدر از بالا به ادما نگاه نکن ...

اينو واقعا از صميم قلب ميگي؟ يعني خداي نكرده اگه دختر خودت يا دختر خواهرت يا هر عزيزي از بينتون خونه نياد و بيست روز دنبالش بگردي و بعد بفهمي سرنوشتش مثل آتنا بوده ميري دادگاه و همين حرفها رو ميزني؟؟!!!

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

شما منظور اون حرف رو نفهمیدی و 

الانم درگیر هیجانی 

هیچکس طرفدارش نیست 

همونجور که حرف دادستان به نظرتون عجیب اومد اما یکی از چیزای دادستان منطقی بودن و به دور از احساسات هست 

این یکی رو اعدام کنن اما ول کن نباشید بیاید یکبار حقوق کودکان رو حفظ کنیم بخوایم از حکومت به این وضع رسیدگی کنن 

استفاده سیاسی حجاب ازش نکنن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
خب مگه حرف بدی زده  ممکنه هر چیزی توی شرایطش ممکنه عزیزم اینقدر از بالا به ادما نگاه نکن ...

والا من ادم متكبرى نيستم بالا غيرتا سگ هم از بالا به اين موجود نگاه ميكنه اين يارو سه تا زن كشته يه دختر قبلا اذيت كرده اتنا رو هم كه شكنجه كشش كرده ٨٠٠ مليون تو بانك پول داشت فقر چى؟ كشك چى؟؟ خيليا هستن خيلي خيلى زجر كشيدن چرا اونا اين كار نكردن.. شرافت به فققر ربط نداره.. باباى خود من از بچگى طعم فقر چشيده انقده تلاش كرده و مردم دارى كرده الان همه بهش احترام  ميذارن همه به عنوان ادم خير ميشناسنش خيليا هستن موفق ترر ازز پدر من !! خيلى بى انصافيه جانب دارى كردن از قاتلل

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
اينو واقعا از صميم قلب ميگي؟ يعني خداي نكرده اگه دختر خودت يا دختر خواهرت يا هر عزيزي از بينتون خونه ...

نه مسلما اون لحظه اونقدر درگیر احساسات هستم توقع تصمیم احساسی نمیشه از من داشت 

الانم کسی نمیگه چرا مادر و پدر آتنا درخواست اعدام کردن اصلا در شرایطی نیستن که چیز دیگه ایی بخوان

والا من ادم متكبرى نيستم بالا غيرتا سگ هم از بالا به اين موجود نگاه ميكنه اين يارو سه تا زن كشته يه ...

فقر باعثش نمیشه 

ولی بچه بازا خیلیاشون تو کودکی خودشون مورد تجاوز واقع شدن و کسی درمانشون نکرده

شما منظور اون حرف رو نفهمیدی و  الانم درگیر هیجانی  هیچکس طرفدارش نیست  همونجور که ...

عزيزم خوشبختانه بنده هم مثل شما و خيليا ديگه درك و شعور دارم و ميتونم تشخيص بدم منطقى بودن دادستانن ربطى بهه حرفاى چرتش نداره كه ميگه. قاتل مجبور شدهه به خاطر ابوش دخترك بكشه و از مردم گله ميكرد كه فحشش ميدن!! خونسردى تا چ حد هر كسى دلش به درد نياد انسان نيست

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .