2777
2789

دخترم قد و وزنم کمه امسال باید بره پیش دبستان نیمه اول هست

بعد یه مسکل دبگه ک داره سرعتش پایینه پاهاش ضعیفن صافی کف پاداره اشیل پشت پاش کم کوتاهی داره توی دویدن و پریدن واینا ضعف داره😓

چن قدم میره میخوره زمین یا بدو بدو کنه میخوره زمین 

ولی از لحاظ هوش خوبه خداروشکر فقط مشکلش ضعیف بودن استخون بندی واین چیزاس 

قراره ببرمش ارتوپد و دکترغدد ببینم نظر اونا چیه 

ولی ازنظر شوهرم میگه مشکلی نداره من حساسم میگه عقب میفته یکسال گناه داره خودشم مشتاقه بره پیش دبستانی علاقه نشون میده اللته الان یه چن ماهیه بهترشده کمتر رمین میخوره تو جمع بچه ها بازی میکنه قوی ترشده ولی خب بازم نسبت ب همسناش عقبه وزن۱۴ قدش۱۰۲ تازه رفته۵سال

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر خودت بستگی داره ولی خوب وقتی بره مدرسه با هم سن وسالاش بازی می‌کنه تخرکش بیشتر میشه اینجوری بدنش قویتر میشه ورشدش هم بیشتر میشه کلا بازی با هم سن وسالاش برا بچه ها بیشتر تو رشد جسمی وذهنیشون تاثیر داره تا اینکه تو خونه بمونن

عزیزم اگه بچه رو نفرستی شاید بعدها ازش گله کنه بعدم همیشه با ترسات روبه رو شو بچه رو پر دل و جرات ...

درسته حرفت فقط نگرانم روی روحیه اش تاثیر بزاره وقتی همسناش راخت میدون میپرن این نمیتونه ب پای اونا نمیرسه😓اعتمادبنفسش بیاد پاین سرخورده بشه و یا اسیبی ببینه کسی هلش بده جای ازش اسیب ببینه خیلی ضعیفه خیلی😓مثه اب رو سینی ازش نگهداری کردم کلی دکتر و ارتوپد بردم نمیدونم چرا بهتر نمیشه بازم باید ببرمش ببینم نظرش چیه کفش مینویسه یا چیز دیگه بازم خسته شدم توروخدا دعا کنید خوب بشه😢😞

به نظرم بذارش یه مدرسه خوب با معلم خوب و تعداد شاگرد کم که بهش توجه کافی داشته باشن 

من فکر میکنم برخورد ما با مشکلات جسمی بچه ها خیلی توی روحیه شون تاثیر داره مثلا بچه شما که انقدر علاقه به مدرسه رفتن داره اگر حس کنه نرفتنش به خاطر ضعف پاش بوده شاید دیگه اون همکاری جسمی لازم برای درمان رو نشون نده . برعکس خود این مدرسه انگیزه میشه که به خودش کمک کنه در درمان مشکلش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگ ریزه نفرستش زمان کرونا خیلی ها نفرستادن 

دختر من وسط مهر بود تولدش متولد ۹۷ 

شوهرم چون خودش زود تر رفته اصلا راضی نشد بفرستیمش پارسال 

امسال میرع پیش 

الان شوهر من یکسال زود رفته همه جا چی شد؟؟؟ هیچی

دختر منم نیمه اول ۹۸ هستش امسال میره پیش دبستانی قدش ۱۰۸ وزنش ۱۴ فک نمیکنم غیرطبیعی باشه شاید خودت خ ...

اخه مشکل اصلیم ضعف پاهاشه ک درمان بشه میشه مثه بقیه هی دکتر میبرم نتیجه نداره 

به نظرم بذارش یه مدرسه خوب با معلم خوب و تعداد شاگرد کم که بهش توجه کافی داشته باشن  من فکر می ...

اره اگه بفرستمش میفرستم بره غیر دولتی 

اره متوجه هستم چی میگید ولی من نگرانم اسیبی نبینه یا اعتما بنفسش بیاد پاین وقتی نتونه مثه همسناش باشه

چرا دیر نوشتید شما؟ من شوهرم راضی نمیشه میگه گناه داره

پسر من کلاس اولش مصادف شد با کرونا گفتم شاید تموم بشه و اینکه ایشون مشکل جسمی داره ولی این موضوع برام مهم نبود مسئله کرونا بود الانم اصلا پشیمون نیستم خیلی خوبه داره درس می خونه حالا یک سال دیرتر کلاس پنجم اگر دوست داشت میخوام جهشی بخونه اگر نه همینطوری ادامه میده

2810