2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

210 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان ممنون میشم کمکم کنین من و همکارم حدود 9 ماه هستش که آشنا شدیم با هم البته تحت نظر خانواده ها باید اعتراف کنم که عاشقش شدم و چشم بسته قبول کردم که نامزد بشیم منتها چون قرار نبود عقد کنیم باهم توافق کردیم که تو شرکت کسی چیزی ندونه از رابطه ی ما تا همه چیز قطعی بشه حالا ایشون شرایط مالیش خوب نیست البته شرایط کاریش خوبه و میدونم زود پیشرفت میکنه درسته مشکل مالی هم داریم اما مشککل اصلی من چیز دیگه ای هستش. نامزدم خیلیییی زود رنجه و با کوچکترین برخوردی ناراحت میشه از طرفی خودش اگه عصبانی بشه خیلییی تند برخورد میکنه و بددهنی هم میکنه البته میکرد اما این یکی درست شده ( البته نگرانم که موقتا درست شده باشه و بعد ازدواج بشه همون آش و همون کاسه) گاهی متوجه شدم که دروغ میگه ولی بعدش میاد اعتراف میکنه. و دیگه اینکه اعتقادی به خدا و .. نداره برعکس من حالا منم خیلی مذهبی نیستم اما به هر حال یه سری موارد رو رعایت میکنم نمازمو میخونم. دیگه اینکه خیلی دوسم داره فوق العاده زیاد و چیزی کم نمیذاره برام وقتی که بتونه کاریو انجام بده دریغ نمیکنه. یه جورایی بدجوری توی دو راهی هستم خیلی به خاطر من تلاش کرده سه تا جا داره کار میکنه واقعا عذاب وجدان دارم اگه بگم بهش نه چه بلایی سر خودش و زندگیش میاد دارم دپرس میشم شما میگین چیکار کنم؟

همه چی به جز تو سرابِ سراب...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغگوی پرخشگری زود از کور در رفتن و اختلاف اعقاید دینی چیز کمی نیست ،عشق و عاشقی بعد تو زندگی اگر هم کم رنگ نشه ولی از این شور و حرارت صددرصد میافته و چیزهای که پررنگتر میشه اون خصلتهاست که بعدا خیلی اذیت میشید

عزیزم به نظرم یکم بیشتردرباره اش فک کن یکم سخته باادمی که زودرنجه کناراومداونم ازجنس مردبعدشم اینکه به خدا اعتقادنداره کم مسئله ای نیس بهتره ایناروباهاش حل کنی وبعد صحبت یه عمرزندگیه 😐

هرچیزکثیفی قابل بازیافت هست اماانسان کثیف بازیافت نمیشود.

از اونجایی ک همه مذاهب و ادیان خدارو قبول دارند لابد نامزد شما از زمره ی کفار هستند...ب نظر تویی ک مسلمونی زندگی با همچین ادمی اخرش چیزی جز سراب هست...البته ب انتخاب تون احترام میزارم اما خدا تو زندگی نباشه هیچی نیس هیچی . بچه ی حاصل از این ازدواج چه فردی برای جامعه است؟..

دو نفر که به خدا اعتقاد ندارن می تونن با هم زندگی کنن. دو نفر که اعتقاد دارن هم همینطور. خودت باید ببینی می تونی با همچین آدمی کنار بیای یا نه. فردا ممکنه به نماز خوندنت حساس بشه. مسخره کنه. بخواد جلوتو بگیره. برای همچین اتفاق ها و رفتار هایی آماده هستی؟

به نظر من هماهنگ بودن با هم از نظر اعتقادی مهمه.

بد دهنی و دروغگویی متاسفانه  چیزایی نیستن که درست بشن. شک نکن که موقتیه. درباره اونم باید فکر کنی که می تونی همونجوری قبولش کنی یا نه. تصمیم احساسی نگیر که بعدا پشیمون نشی. احساسات عوض می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

دوستان مرسی از نظراتتون

خودمم واقعا نگرانم بین عقل و احساس موندم

یه موضوع دیگه م هست و اون اینه که شک میکنه بهم، اول حس میکردم بد دلِ بعد که رفتیم مشاوره ازدواج مشاور بهم گفت که بد دل نیست ولی همش حس میکنه باید ازت محافظت کنه.

همش نگرانه من بگم نه من تورو نمیخوام چون میدونه یه سری برخوردای بد داشته تو این مدت، تا یه کم بی حوصله باشم میگه تو منُ نمیخوای همین دیشب میگفت تو همش آنلاینی نکنه کسی تو زندگیته بهش میگفتم چرا به من شک داری میگفت نمیدونم چیکار کنم این فکرا نیاد تو سرم

انگار دست خودش نیست و حس میکنم خودشم خسته شده از این فکرا

واقعا شرایط بدی دارم خیلی بهم وابسته س عذاب وجدان دارم

میدونم همه ی این حرفایی که گفتین درسته واقعا ولی همش پیش خودم میگم اگه همه اینا درست بشه چی

تا الان تو این مدت اخلاقش خیلییی بهتر شده البته اگه موقتی نباشه