2777
2789
عنوان

مادر یک کودک اوتیسمم

2257 بازدید | 109 پست

سلام خیلی دلم میخواد بینیمو عمل کنم

اما کودک اوتیسم دارم، دکترم گفت مراقبت بعد عمل با فرزندم خیلی سخته و بیخیال عمل بشم چون خطرناکه بعدش ضربه ممکنه بخوره

ولی واقعا حقمه دلم میخواد واس دل خودم یککاری کنم...

کسی نظری داره؟ دیدین مادر کودک اوتیسم یا عقب مانده ذهنی بینی عمل کنه سالم بمونه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

یه دوماه مواظبت کنی تمومه

دیگه بچه ات مدام که به سر و صورتت نمیکوبه

یه گارد های محافظ بینی هم میفروشن بی رنگ شیشه ایش خوبه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اتیسم داریم حرکات پرشی داره دور خودش می‌چرخه اما دست بزن نداره والا

منم بچم اتیسم مثلا گاهی یهویی وبیفکر میپره بغلم سخته منک اصلا میترسم ب بارداری و سزارین دوم فکر میکنم باوجود بچن وحست دارم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
نمیشه بزاری پرورشگاه ی مدت؟

چقد کامنتت زشت بود واقعا

به خاطر بینی

جیگرگوششو بذاره بهزیستی!!!!

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

تاچندوقت اخه عزیزم بینی عمل کرده هرموقع ضربه شدید بخوره ممکن اسیب جدی ببینه منم بچم مث بچه توهست حالا من دماغ نمیخام عمل کنم اما واقعیت از سزارین دوم وحشت دارم فعلن قیدشو زدم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
نه منظورم جایی برای نگهداری اسمش یادم رفت 

مراکز اتیسم هست صبح تاظهره اموزش میدن

منم بچم اتیسم مثلا گاهی یهویی وبیفکر میپره بغلم سخته منک اصلا میترسم ب بارداری و سزارین دوم فکر میکن ...

ببخشیدعزیزم چه علائمی داشتن بچه تون که دکترتشخیص اوتیسم داد؟خالم یه پسر۳ساله داره توی راه رفتن تاخیرداشت الان حرف هم نمیزنه ام آرآی وسی تی اسکن مغزهم انجام داده گفتن سالمه ولی بردش تهران دکتربهش گفته احتمالا اوتیسم باشه

دوستان لطفااسموکاربریمومسخره نکنید دلیل داره😍
2809