2777
2789
عنوان

مادر یک کودک اوتیسمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 109 پست
منم دخترم اوتیسمی هست هفت سالشه پوشکیه درچ حدیه بیماری بچتون میتونه کارای خودشو انجام بده

دختر من پوشک براخواب و پی پی میکنم ولی خب جیش میکه همون پی پی هم میکه ولی میگه پوشک...کارای خودش ازچه نظر؟؟ازپله میتونه بره بیاد شلوار درمیاره و میپوشه کفش میپوشه دسشویی کوچک میره دسشویی ولی باخودم وخودم میشورمش..بچه شما جیشش هم پوشک؟؟؟

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
دختر من پوشک براخواب و پی پی میکنم ولی خب جیش میکه همون پی پی هم میکه ولی میگه پوشک...کارای خودش ازچ ...

دخترم همه کاراشو خودم میکنم حته لباس پوشیدنش حته نمیتونه بادمپایی راه بره ازپاش میفته همیشه کفش میپوشونمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم همه کاراشو خودم میکنم حته لباس پوشیدنش حته نمیتونه بادمپایی راه بره ازپاش میفته همیشه کفش میپو ...

کلامش تاچه حده .؟؟؟مرتب کاردرمانی بردی؟؟؟توخونه تلاش میکنی مستقل بشه؟؟؟

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
کلامش تاچه حده .؟؟؟مرتب کاردرمانی بردی؟؟؟توخونه تلاش میکنی مستقل بشه؟؟؟

بلد نیس حرف بزنه مثل بچه یک ساله بابا ماما میگه نبردمش کاردرمانی چون نراشتنم. بدنش خیلی ضعیفه حساب کن ی فوت کنی بش میفته راه رفتنش خیلی ضعیفه

2804
بلد نیس حرف بزنه مثل بچه یک ساله بابا ماما میگه نبردمش کاردرمانی چون نراشتنم. بدنش خیلی ضعیفه حساب ک ...

اخ بمیرمم همش برا تمرین نشدنه الان نمیشه ببری؟؟؟؟منم میگفتن چیزیش نیست نبر منوشوهرم بردیم اهمیت ندادیم‌..بچه اتیسم فقط با تمرین وتکرار بهتر میشه ...منم بچم شل راه میرفت وزنه دست وپاگفت بخرین براش و تمرین داد الان شل نیست دیگه...توروخدا خیلی تمرین کن این بچه ها خیلی جادارن برابهترشدن فقط باید حسابی کارکنی وتلاش و درنهایت هزینه‌...داشتن بچه اتیسم ینی گذشتن از خودت وخواسته هات و آرزوشدن زندگی معمولی