کسی بوده که نمره های پایه های قبلش خیلی خوب نبوده باشه تونسته باشه تو جهش تحصیلی شرکت کنه...؟ چون من نمره های سالای قبلم بعضیا خوب نبوده برا همین میپرسم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
موفق باشی و افتخار میکنم به این پشتکارت😍 من اطلاعی ندارم که شما متاهلید یا مجرد وضعیت خونتون چجور ...
وضعیت خونمون شدیدا خرابه. نه مجردم الانم با خرج خودم میخوام جهشی بزنم. آره تایم بیستو چهار ساعت ازاده ولی نمیدونم برای سنجش ثبت نامم میکنن یا نه چون هر سایتی که نگاه کردم گفته باید نمره ها پایه قبلتون همه خیلی خوب باشه
پانسیون کجا هست حالا؟کتابخونه واسه دانش اموزاعو دانشجو هاس من هنوز نرفتم واسه ثبت نام که جزو دانش ام ...
یک مبلغی میدی دیگه جا خواب میدن بهت و .... تقریباً مثل خوابگاه هست
کتابخونه ام ربطی به دانش اموز بودن نداره من میرم کتابخونه خانومایی میان که سناشون بسیار بالا هست فقط باید یک فرم مشخصات پر کنید و چندقطعه عکس و کپی شناسنامه و هزینه ۲۵ هزار تومان اسمتون مینویسن برای استفاده از سالن مطالعه و کاری به تحصیلات شما ندارن فقط این هزینه ثبت نام متغیره