2777
2789
عنوان

ترو خدا بگین با پسرم چکار کنم که وابستمون بشه؟ خواهرانه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب زیاد ببرش بیرون و پارک شهربازی

براش وقت بذار و محبت کن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
2805
نه فقط من و باباشیم فقط سالی دوبار میرم پیشه خانوادم شهرستانن وقتی موقه خواب میشه دوست داره پیششون ب ...

اونا واسه ش جذابن . چون جلوی بچه خیلی چیزها رو رعایت می کنند و مثل مهمون باهاش برخورد می کنند . چند روز ،قبل از اینکه بخواد بره خونه عموش ،براش برنامه بچین ببرش پارک،خانه بازی ،تفریح،خرید و اینجور چیزها .ودیر برگردیم خونه . باور کن بچه اصلا یادش می‌ره عمو داره. بچه ها زود به نبودن دیگران عادت می کنند .بهش بگو عمو از این خونه رفته .یا نیستند و ..

برادر زاده منم همین بود منم وابسته اش بودم اگه دنبالش نمیومدن شبم میموند گریه میکرد رفتنی الان 14سالشه من ازدواج کردم اونام کوچ کردن الان دیگه اونجوری نیست یه بار گله میکرد از مامانش می‌گفت باهام بازی نمیکنه اونموقع هفت سالش بود 

براش وقت ميذاري؟ باش بازي ميكني؟

قبلا سعی میکردم قایم موشک بازی میکردیم یا نقاشی میکشیدیم الان منتظر میمونم شوهرم بیاد باهاش بازی کنه یا ببرتش پارک چون من باردارم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه مردم؟؟ بچه داداشه تو بچه خواهرت یا داداشت میشه مردم طرز من شما یکی نیست

به هر حال مزاحمت ایجاد می‌کنه ،شاید اون تایم بخواد بخوابه یا بره بیرون ،درست نیست بچه دیگری همش ور دل عمو و خاله و عمه و... باشه

توی خونه جذابیت واسش وجود داره ؟ بچه توی خونه باید سرش به بازی گرم باشه همیشه یه تعداد از اسباب بازی ...

آره ممنون 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809