2777
2789

خسته شدم به خدا این بچه نمیدونم به کی رفته ،  از هفت ماهگیش میرفت پیشه بقیه میخوابید ، امروزم رفته بوده خونه عموش بهش گفتن برو خونتون نرفته بعد عموش (برادرشوهرم) گرفتتش انداختتش بیرون ، اینم میشینه پشت درشون😥

اگه راه حلی دارین بگین به عنوان خواهرتون کمک کنید

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محیط خودرو اونطوری میخادکنید...

تک فرزنده؟

باافتخار دخترایرانم دوست پسرداشتن یا دوستِ پسرداشتن توهین به دختره!پس ربطی به عقیده نداره❌️توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!نمی زارم به عقایدم وکشورومذهبم توهین بشود😉 شمامجبورنیستی که توایران زندگی کنی ولی اگرداری زندگی می کنی مجبوری که به قوانین اسلامی احترام بگذاری!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️ ان شاالله همه جوانان ونوجوانان عاقبت به خیربشوند.لطفا لطفا درموردچیزی که نمیدونید مخصوصا درحکم شرعی،نظرندید👌✅️خدااگه راحتیمون میخاست نمیومد احکام بنویسه.کاربرایی که میگین خداراحتیمونومیخاد،اگراینطور بود پس همه دزد بودند چون خداراحتیشونومیخاست!از راحتتره ازساعت هاعرق ریختن! پس الکی بهانه هایی مثل ایناتشریفاته،الکیه رورواج ندید✅️❌️سوالات شرعی ودینیتون رامی تونیدبه صورت آفلاین وآنلاین که دارید ازسایت پاسخگویی سوال کنید وپاسخ درست بگیرید✅️👌❌️عقب مونده نیستم.افکارمم پوسیده نیست امایادگرفتم ارزشهامو پای کسی که ممکنه فردانباشه نزارم🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

خونتون سزگرمی نیست.

بیشتر محبت کن.

بیشتر بازی کن

اسباب بازی های جذاب

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

فقط محبت 

دعوا مطلقا ممنوع 

من همین دو مورد رو رعایت کردم بچه هام جفتشون میرفتن خونه کسی ، امادالان وابسته ن 

قبل خواب و اول بیداری ، رفتارت خیلی مهمه 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
2809