2777
2789
عنوان

توروخدا این عکس ببینید چیه رو پای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 67 پست
خیلی بلدم نیست بخارونه کلافه میشه

همون بهتر نخارونه. صدبرابر خارشش بیشتر میشه تبدیل بع تاول میشه.  من ساس نیشم زده.  زجر عالم کشیدم

با اب نمک قاطی یا سرکه بزن جای جوش  سریع ببر دکتر پماد شربت بدنش گناه داره خیلی خارش بدیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشه ای که بچه رو نیش زده خیلی بیشعوره اخه چحوری دلت اومد نگاه کن پاهای کوچیکشو🥹

‌کل بدنش نیش زدم طفلی بلد نیست بخارونه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
لیمو تازه بزن خوب میشه مورچه نیش زده پسر منم اینطوری شده 

آبلیمو نمیشه؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

پماد کالامین بزن..

من از بچگی تا حالا همینطوریم

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   
ببین ساس یا کک. قطاری نیش میزنه.  ببین به ردیفه

آره همه بدنشم هست  

ساس چیه بابا..

پشه زده..😐

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   
همون بهتر نخارونه. صدبرابر خارشش بیشتر میشه تبدیل بع تاول میشه.  من ساس نیشم زده.  زجر عال ...

باشه عزیزم 

عزیزم این کارا هست که به خاطر آلرژی ایجاد می شه حالا این آلرژی ممکنه به هر چیزی مثل نیش حشرات خوراکی های یا هر چیز دیگه ای باشه

خیلی هم آزار دهنده هست و هر ی بیشتر بخارونی بدتر می شه ولی چیز مهمی نیست اگر دیدی خوب نشد یا همراهش علایم تنفسی پیدا کرد سریع ببرش دکتر که یه آمپول ضد حساسیت بگیره زود خوب می شه 

این که می گی به شیر آلرژی داشته یعنی زمینه ی آلرژی داره

من خودم خیلی کهیر می زنم تو اردیبهشت یا خرداد هم حتما یه بار می زنم نمی دونم به خاطر چی ولی هرچی هست مال این ماه ها هست 

عزیزم این کارا هست که به خاطر آلرژی ایجاد می شه حالا این آلرژی ممکنه به هر چیزی مثل نیش حشرات خوراکی ...

چیکار میکنید که کهیرا خوب بشن؟ یا لا اقل نخارن 

نمیتونه بخوابه از شدت خارش