2777
2789
عنوان

مادرا بیاین واجبه

41 بازدید | 8 پست

بچم ۶ ماهشه اون هفته واکسن داشت روز قبل هم اسهال داشت و من یادم نبود بگم‌ داره دندون هم درمیاره ۴ ماهگیش ۶۷۰۰ بود و الان ک ۶ ماهشه اون هفته بهداشت وزنش کرد ۷۵۰۰ بود و دیروز بردمش برای اسهالش دکتر متخصص همون ۷۵۰۰ بود دوباره این نرماله ینی بهداشت خوب خوبه و دکتر هم گفت خوبه بد نیست ولی خیلی کمه در دوماه  ۶۰۰ گرم زیاد کرده باشه الان هم اسهال داره وزنش انگار داره کمتر میشه کمک غذایی هم شروع کردم یکماه هست چون شیر قشنگ نمیخوره اما انکار ن انگار ب دکتر گفتم‌ لابد شیرخشکرو عوض کن گفت فرقی ندارن فقط باید ببینی کدوم سازگار تره بنظرم شیرخشک بهتر از غذا ب بچم وزن میده میخوام نان بدم هم برا وزنش هم برا اسهالش خواهش میکنم راهنماییم کنین چیکار کنم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

ببین رو دندون بیافته طبیعیه بچه منم وزن کم کرد آب شد

اسهال و عرق سوز و تمام صورتش و بدنش تاول زد دکتر و کلی دارو بازم هنو وزنش اوکی نشد دیگه دندون همینه تمام سیستم بچه بهم میریزه باید ببینی بچت چی دوست داره براش درست کنی بدی

لعاب برنج دادی؟،

کته؟

پوره هویج

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین رو دندون بیافته طبیعیه بچه منم وزن کم کرد آب شد اسهال و عرق سوز و تمام صورتش و بدنش تاول زد دک ...

پس شیرشو عوض نکنم...کته چجوری درست میشه

برنج بخیسون بپز آبشو زیاد کن بزار نرم شه بش بده برا اسهالشم خوبه

خب برای اسهالش شیرشو عوض نکنم میخواستم نان بگیرم از اونور ام میترسم نسازه 

دکترت چی گفء؟عوض کن؟

گفت همه شیرخشک ها یکی هستن فقط یکی سازگارتر هست و یکی نه الان میگن نان مدفوع رو سفت میکنه سوپرامیل میدم گفتم خودم براش نان بگیرم شربت زینک هم داد برای اسهالش

گفت همه شیرخشک ها یکی هستن فقط یکی سازگارتر هست و یکی نه الان میگن نان مدفوع رو سفت میکنه سوپرامیل م ...

راس میمه واقعا ولی میخوای امتحان کن میل خودت

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃