2777
2789

من موقع دعوا افسردگی ناراحتی خوابم میگیره

مثلا دعواس وسط دعوا دلم میخواد ول کنم بخوابم 

الانم شب مهمون دارم اما نیاز شدید دارم ب خوابیدن کم اوردم دستام بیحس شده

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
احساس خواب وسط دعوا ناشی از افت فشار و ضعف هست  منم همینطورم تا جاییکه وسط دعوا با شوهرم قشنگ ...

من ناراحتم که بشم خوابم میگیره

2804
بجای اینکه با گوشی ور بری برو یکساعت بخواب هم روحی هم جسمی سرحال بشی 

دلم شدید میخواد بخوابم اما پسرم نمیخوابه 

من ناراحتم که بشم خوابم میگیره

همونه دیگه عزیزم 

ناراحتی عصبانیت همه شون ادمو بی حال می‌کنه 

البته بهتره آدم تو اون حالت نخوابه فشار میاد به آدم 

از یه لحاظ هم خوبه که باعث میشه از اون جو فاصله بگیری 

2805
همونه دیگه عزیزم  ناراحتی عصبانیت همه شون ادمو بی حال می‌کنه  البته بهتره آدم تو اون حال ...

خوندم یجا احتمال سکته زیاده

سلام عزیزم ....یه چیز شیرین بخور و یکم نمک دریا بزار رو زبونت فشارت تنظیم شه........

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
2801