2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اینا گوشت دادن برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه اونا جون خودشون براشون مهم نباشه و اشغال بخورن حرفا میزنیا

عزیزم من نمیگم آشغال. ولی پدرشوهر بی سواد من مثلا میدونه کیست هیداتید کجاست و چجوریه؟ همینجور میده میارن. لاشه های بیرون رو دامپزشک مهر میکنه ندیدین؟ 

2803
بیرون لاشه اش مهر داره. کبدش قشنگ بررسی میشه

مطمئنید؟! نمیدونم عزیزم

هرجور خودتون صلاح میدونید استفاده کنید ازشون

اگرم میخواید استفاده کنید خیلی خوب بپزیدشون

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علاوه بر پختنشون  باید ایت الکرسی هم بخونی چیز میز نباشه

بیا ظرف براشون گوشت فرستاده بعد تازه ناز هم میان بابا خب نخور اگه ندن میگن مادر شوهرم به ما نمیده 😑

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
مطمئنید؟! نمیدونم عزیزم هرجور خودتون صلاح میدونید استفاده کنید ازشون اگرم میخواید استفاده کنید خیل ...

بله یه سر قصابی برید تمام لاشه هاشون مهر وزارت بهداشت داره

2804
علاوه بر پختنشون  باید ایت الکرسی هم بخونی چیز میز نباشه

داره میگه از گوسفندهای خودشون یعنی کارخونه چرا باید دنبال سحر و جادو باشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بیا ظرف براشون گوشت فرستاده بعد تازه ناز هم میان بابا خب نخور اگه ندن میگن مادر شوهرم به ما نمیده 😑

من محتاج دست کسی نیستم. دستشون درد نکنه. ولی مسئله من ناز کردن نیست. 

آره دامپزشک مهر میکنه. لاشه قشنگ مهر داره

زیادی زود باوری عزیزم خیلی ها خودشون گوسفند میگیرن سر میبرن میخورن یا میفروشن اون گوشت های بسته بندی هم که دیگه هیچ ما اصلا بسته بندی نمیخریم معلوم نیست چه مدل گوشتی هست 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من محتاج دست کسی نیستم. دستشون درد نکنه. ولی مسئله من ناز کردن نیست. 

ناز کرده دیگه والله اگه ندن یه حرف دیکه میزنید خب اگه خوشت نمیاد نگیر بزار تو این گرونی  خودشون مصرف کنن 

2805
بله یه سر قصابی برید تمام لاشه هاشون مهر وزارت بهداشت داره

اون یه کار روتینه وگرنه این گوشت چرخ کرده های بسته بندی هم مهر وزارت بهداشت خورده ولی هر آشغالی هست گوشت خالص نیست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ناز کرده دیگه والله اگه ندن یه حرف دیکه میزنید خب اگه خوشت نمیاد نگیر بزار تو این گرونی  خودشون ...

به شما چه من چیکار میکنم؟ راجع به سوالم اگه نظری داری بده نداری هم برو بیرون

2801