من تو عقد پيامك هاي شوهرم با يكي دو تا زن خوندم كه البته مال قبل عقدمون بود اما اون موقع هم با هم دوست بوديم به قصد ازدواج خواستگاري اومده بود .. و خانواده ها اختلاف داشتن تا راضي بشن طول كشيد
پيامك هاشون خيلي بد بود جنسي بود حتي بعضيش در مورد من اشاره كرده بود مثلا نوشته بود زن جاي خودش عشق جاي خودش.... بعد سه سال هنوز مثله يه غم بزرگ تو دلم است و از يادم نميره احساس ميكنم زندگيم از بين رفته و هيچوقت خوش نميشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جسارت نداشتم پدرم همون موقع سكته مغزي كرد خانواده درگير پدرم بودن .. خودم هم نتونستم طلاق بگيرم با اينكه از لحاظ مالي مستقل بودم و بعد عروسي موقعيت شغليم از دستم رفت الان هيچي ندارم نه روحيه و نه اعتماد به نفس
جسارت نداشتم پدرم همون موقع سكته مغزي كرد خانواده درگير پدرم بودن .. خودم هم نتونستم طلاق بگيرم با ا ...
یه ختم بردار به نیت درست شدن زندگیت. داخل نی نی سایت خیلیا تجربشونو گفتن. با توکل به خدا و ائمه همه چی درست میشه ایشالله. بخون بری سرکار پولدار شی.جدا بشی با یه ادم خوب ازدواج کنی