2777
2789
عنوان

بچه ها بابام ماست موسیرمو خورد😑

177 بازدید | 13 پست

من فقط و فقط ماست موسیر دومینو میخورم فردا میخوام برم مسافرت  میدونستم این مدل ماست موسیر کم پیدا میشه رفتم کل شهر رو گشتم تا پیدا کردم 

اونم اخریش بود 

صبح بابام از شهرستان اومده خونم 

فک کرده ماسته 

نون زده خورده گفته عه ماستش فاسده 

انداختن بهش 

باز خدا رو شکر  پرتش نداده  فقط همینجوری درشو باز گذاشته 

الان دیدم  اونجوریه گفتم بابا ماست موسیرو تو باز کردی 

گفت به قبر اقای  م (دامادمونه  زندست )  من نبودم 😑😂 ماست موسیر از کجا بیارممممم

ممنون میشم برام صلوات بفرستی🦋دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو یا چه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست    حتما که نباید بیام یگم مادر شوهر فلان فلان   یعضی تاپیکا میرم همچین ادمای مزخرفی میبینم اه اه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐عزیزم ویتامین نیست که اگه نخوری کمبود پیدا کنی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
2803
نوش جونش اخیییییییی 😂😂😂😂😂

😑😑😂

ممنون میشم برام صلوات بفرستی🦋دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو یا چه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست    حتما که نباید بیام یگم مادر شوهر فلان فلان   یعضی تاپیکا میرم همچین ادمای مزخرفی میبینم اه اه 

تو فروشگاه اسنپ سفارش بده 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
وا خب حالا یه بار ماست موسیر نخور نوش جونش

نمیتونم بخدا  

2804
تو فروشگاه اسنپ سفارش بده 

این ماست موسیر رو من از خوابگاه میخریدم چیه که نشه پیداش کرد اخه😐

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
این ماست موسیر رو من از خوابگاه میخریدم چیه که نشه پیداش کرد اخه😐

شهری که ساکنم  سوپر مارکتش  زیاد نیست 

همون مارکو هم از فروشگاه بزرگ خریدم بالاخره وقت ندارم  بگیرم  

2805
واااا حالا ماست موسیر نخوری اتفاقی نمیفته🤦😑

نمیتونم اصلا  بشدت معتادشم