2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیاید +اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بین خودمون با دوستامون هم یه حرفایی میزنیم که نمیخوایم کسی بدون مثلا وقتی غیب میکنیم یا لباس و ...

بخدا از دیشب بیدارم

مغزم داره میپاشه

از طرفی ام میدونم خیلی دنبال این چیزاست

2803

از یه طرف ادم ممکنه درمورد اینا شوخی کنه ولی شوخیشم قشنک نیست 

اگه عادی بوده دراین مورد نس قطعا این کارم میتونه بکنه شایدم کرده 

ولی ببین اگه میخواسته اینکارو بکنه چرا باید اسکرینشو نشونت بده؟

هردو چند سالتونه؟ اینکه خودشچتو نشون داد جای نگرانی نیست! وگرنه راحت میتونست پنهان کنه

ینی اهلشه؟

من ۲۳ اون ۲۵

عزیزم با بدبختی نشونم داد ی روز کامل دعوا داشتیم تا نشونم داد

2804
بخدا از دیشب بیدارم مغزم داره میپاشه از طرفی ام میدونم خیلی دنبال این چیزاست

میدونی و موندی و هیچ کار نکردی من ن تشویق ب طلاق میکنم ن هیچی فقط ی تصمیمی بگیر ی کاری بکن ک خدایی نکرده خیلی از شبای زندگیتو باچشم گریون پشت سر نزاری خاهری ایشالا هرچی ب صلاح و خوشبختیته بشه

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
از یه طرف ادم ممکنه درمورد اینا شوخی کنه ولی شوخیشم قشنک نیست  اگه عادی بوده دراین مورد نس قطع ...

عزیزم خیلی بحث کردیم تا نشونم داهیچ جوره قانع نمیشد تا وقتی گفتم خانواده رو در جریان میزارم

2805

امیدوارم از این دختر ترسو ها نباشی که فکر میکنن اگه یه پسرو ول کنن دنیا تموم میشه و دیگه مثل اون نمیاد. 

سریعا کات کن و به خانواده هم بگو دلیل همچین چیزیه. 

این از همین الان نشونت داد چطور آدمیه و چیکاره س. 

من به خاطر یه چیزی سریعا میفهمم یه نفر دروغ میگه یا راست میگه حتی از طریق چت. 

این از چتش با این دوستش کاملا جدی بودو اگه فرصتش پیش میومد احتمالا انجامش میداد همین کارو. نمون. 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
2801