2777
2789
عنوان

واییی ابرو مو زدممم

277 بازدید | 25 پست

داشتم دور ابرومو با تیغ تمیز میکردم..این آبجی کوچیکه یهو محکم خورد بهم کل ابروی سمت راستمو زدم

البته اندازه ی نخ مونده ازش😭💔

توروخدا بگید چیکار کنممم

چقد طول میکشه دربیاد؟؟

چاره ای نداری جاشو هر روز مداد بکش تا پر بشع.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

زدی دیگه خواهر من دیگه ما چیکار میتونیم بکنیم ولی اگه وازلین بزنی زود تر در میاد روزی دوسه بار وازلین بمال زودتر موهاش دربیاد

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

رپغن سیاه دانه 

وازلین

شستوشوی ابرو ها در حمام با شامپو😊اینامنم نتیجه گرفتم البته در دراز مدت

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
2804

فعلا مجبوری مداد بکشی

ولی خود مداد رو نکش که همیناهم بریزه

با مداد بکش روی شونه ابرو بعد با شونه یه سایه بزن برای ابروهات

میگن قرص ال دی بمالی هم خوبه

من امتحان نکردم

ولی نگران نباش ابرو زود در میاد

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
2805
مداد بکش یا از این مداد های چند تیغه که چند حالت ۳ دندانه داره مثل میکرو عمل میکنه اونا عالیه جاشو پ ...

وای من از اونا دارم بده که

لامصب اگر اشتباه بکشی یا بد بکشی دیگه باید حسابی بسابی تا شاید پاک بشه

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
2801