2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم بگین چطورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 122 پست

بچه بودم یه عروسک داشتم اسمش موطلایی دقیقا شبیه عروسکم هستی خیلی ناز و زیبا

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر رو نمیدونم ولی من اینجا از یکی پرسیدم گفت نه ولی مشخص بود انجام داده نمیدونم چرا نمیگن

نمیدونم لابد میخوان بگن نچرالیم ولی درواقع صورت طبیعی خودشون نیست. اما اسی مشخصه کاری کرده الله اعلم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2803

وایسین بچگیموبزارم بینیم‌همینجوری کوچیکه خودش 

آدم خوش قلبی بودم اما زندگی مسئله اش قلب نبود..! تو واگعی نیستی کیکی ولی من بکینگ پودرم ...من گندت کردم✌️
بچه بودم یه عروسک داشتم اسمش موطلایی دقیقا شبیه عروسکم هستی خیلی ناز و زیبا

فدات گلم

آدم خوش قلبی بودم اما زندگی مسئله اش قلب نبود..! تو واگعی نیستی کیکی ولی من بکینگ پودرم ...من گندت کردم✌️
2804
من نچرالم ولی فک کنم دوستان و نی نی سایتی ها مدل اسی دوست دارن من عکس نمیزارم چون اسی عروسکی هست من ...

لطف دارین شما عزیزم ۲۴

2805
درضمن دوستان من هیچ جای صورتم عمل نیست خواستین عکس بچگیمم میزارم

عزیزم میخوای عکسم بفرستم بعد ببینی فرق صورت نچرال و ژل که زدی چیه؟ بدون آرایش و سانسور بزار 

آرایشت زیاده 

2801