2777
2789

دآشام این متن رو میخوندم مفهومش نگرفتم ینی چی

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
چ قشنگ🦦

نفهمیدم ب منم بگوووو😰😂

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
به کینتسوگی فکر کنم اشراه داره که یک هنره زاپنی هستش

ینی مفهوم فلسفی و اینجور چیزا نداره مگه؟

واضحه میگه تمام تلاششون رو میکنن تا چیزی که از بین رفته رو درست کنن حتی شده با چیز با ارزش‌تر مثل طلا!  هم اون وسیله تعمیر میشه هم باارزش‌تر میشه! اینجوری ارزش و منزلت اون جسم یا وسیله بارز میشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
2804

ممنون بچه ها تعریف همتون قشنگ بوووود

2805